Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει η BMW για τη σειρά Heritage των μοτοσικλετών Η ανακοίνωση της BMW αναφέρει καινοτόμα προϊόντα μοτοσικλέτας και ήχουτης. Η συνεργασία αφορά τη βρετανική φίρμα κατασκευής προϊόντων μουσικής Marshall την οποία όλοι έχουμε γνωρίσει από τους κορυφαίους ενισχυτές μουσικών οργάνων της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Marshall κατασκευάζει προϊόντα μουσικής τα τελευταία 60 χρόνια και συνεργάζεται με κορυφαίες μπάντες και μουσικούς σε όλο τον κόσμο. Μερικοί από αυτούς είναι ο Angus Young των AC/DC, Joe Perry των Aerosmith, Adrian Smith των Iron Maiden και φυσικά τον τεράστιο Jimi Hendrix παλιότερα.

Ένα σύστημα ήχου από τη Marshall για το R18 θα ταίριαζε γάντι.

Στις 29 Ιουλίου θα παρουσιαστούν τα προϊόντα των δύο εταιρειών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λεπτομέρειες για την εμπλοκή της Marshall με την BMW δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο θα είναι σίγουρα Η BMW διαθέτει συστήματα ήχου σε κάποια μοντέλα τηςγια τα vintage μοντέλα της φίρμας όπως το R18 και τα R nineT. Ίσως, έχουμε την τοποθέτηση κάποιου νέου συστήματος ήχου στο R18 που θα έχει εξελιχθεί από τη Marshall, ίσως να έχουμε και κάποια σειρά προϊόντων με κοινά λογότυπα των δύο εταιρειών.

Όπως και να έχει την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 29 Ιουλίου θα γνωρίζουμε περισσότερα όταν δηλαδή γίνει η επίσημη παρουσίαση των προϊόντων της συνεργασίας.

Ίσως, δούμε τη συνεργασία να επεκτείνεται σε περισσότερα μοντέλα της γκάμας της BMW.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό το BMW R nineT είναι βαμμένο με χρώμα της Mercedes

Το jacket της BMW δίνει εντολές στη μοτοσικλέτα

Η αθόρυβη επανάσταση από την BMW ονομάζεται CE 04

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης