Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η κατηγορία των μικρών adventure μοτοσυκλετών έχει γνωρίσει ιδιαίτερη άνθιση τον τελευταίο χρόνο με πολλές Οι πλαϊνές βάσεις για βαλίτσες είναι στον στάνταρ εξοπλισμό.εταιρείες να κατασκευάζουν όμορφα και αποδοτικά μοντέλα για εκείνους που θέλουν μια dual purpose μοτοσυκλέτα χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Benelli, από την EICMA κιόλας μας είχε δείξει τις προθέσεις τις να επεκτείνει την γκάμα της τόσο στις μικρές κατηγορίες παρουσιάζοντας για παράδειγμα το μικρό Leoncino 125, όσο και στις μεγαλύτερες με το TRK800. Πλέον προχωράει στην ανανέωση ενός πολύ σημαντικού μοντέλου της, το TRK251 θέλοντας να μπει ξανά δυναμικά στην κατηγορία των μικρών μοτοσυκλετών περιπέτειας.

Νέοι χρωματισμοί και βελτιώσεις για το δημοφιλές μοντέλο της Benelli.

Αποδοτικός και οικονομικός κινητήρας 250 κ.εκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο TRK251 οπτικά ακολουθεί τη δομή του μεγαλύτερου TRK502 έχοντας δεχτεί φρεσκάρισμα κυρίως στην Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 18 λίτρα προσφέροντας πολύ μεγάλη αυτονομία στη μοτοσυκλέτα.εμπρός μάσκα. Τα φωτιστικά σώματα LED είναι πιο στρογγυλεμένα και διαθέτουν DRL φώτα ημέρας, ενώ η μάσκα έχει το ίδιο σχήμα με έντονες γωνίες. Στο κομμάτι του κινητήρα, το νέο TRK251 είναι εξοπλισμένο με το μονοκύλινδρο σύνολο των 250 κ.εκ. το οποίο αποδίδει 25,6 ίππους και 20,34Nm ροπής. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού, ενώ η ισχύς μεταφέρεται μέσω 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου στον πίσω τροχό.

Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 164 κιλά με το πλαίσιο να παραμένει ατσάλινο σωληνωτό. Οι αναρτήσεις έχουν αναβαθμιστεί ελαφρώς με το εμπρός ανεστραμμένο πιρούνι 41mm να έχει μεγαλύτερη διαδρομή στα 135mm και το πίσω μονό αμορτισέρ να έχει διαδρομή 60mm και ρύθμιση της προφόρτισης. Στα φρένα έχουμε έναν δίσκο εμπρός και έναν δίσκο πίσω με ABS. Οι τροχοί της μοτοσικλέτας είναι χυτοί 17 ιντσών με ελαστικά για χρήση σε δρόμο, κάτι που βάζει περιορισμούς στην εκτός δρόμου δράση της μοτοσυκλέτας, ωστόσο με διπλής χρήσης ελαστικά θα μπορέσει κάποιος να κάνει τα περάσματα του από χωμάτινες διαδρομές.

Το Benelli TRK251 θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματικές επιλογές, λευκό και μαύρο, με ανταγωνιστική τιμή.

Τα φλας είναι ενσωματωμένα στα πλαϊνά φέρινγκ και είναι τεχνολογίας LED.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποστολή EICMA 2021: Συνέντευξη με τον Δημήτρη Καμπράνη της Benelli

Αποστολή EICMA 2021: Κυριάρχησε το νέο TRK800 στο stand της Benelli

Η κινεζική QJ Motors ετοιμάζει μεσαίο adventure μοντέλο με V2 κινητήρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης