Τον Ιούνιο οι Σέρρες θα φιλοξενήσουν αγώνα του Παγκόσμιου πρωταθλήματος Enduro το τριήμερο 14-16 Ιουνίου και η KTM SEE θα βρίσκεται εκεί προκειμένου να υποστηρίξει όλους όσους συμμετάσχουν με μοτοσυκλέτες KTM και Husqvarna.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου: “Η KTM South East Europe (SEE) θα ήθελε να ενημερώσει τους συμμετέχοντες αναβάτες στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro στις Σέρρες, ότι η αγωνιστική υποστήριξη Enduro της εταιρείας θα βρίσκεται στο χώρο του Παρκ Φερμέ  από την Πέμπτη το πρωί 13/6 με σκοπό την υποστήριξη ολων των αγωνιζόμενων με ΚΤΜ και Husqvarna. Όλοι οι συμμετέχοντες αναβάτες ιδιοκτήτες μοντέλων αυτών των δύο εταιρειών, ανεξαρτήτως μοντέλου, μπορούν να παραδίδουν την Πέμπτη τις μοτοσυκλέτες τους στους ανθρώπους του Τeam, έτσι ώστε χωρίς το άγχος της ασφάλειας να περπατήσουν τις ειδικές του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις τέντες του Support Team όλοι οι αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ & Husqvarna θα μπορούν να εισέρχονται και να κάνουν οποιαδήποτε εργασία στις μοτοσυκλέτες τους και να δεχτούν τη βοήθεια των μηχανικών της αντιπροσωπείας πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Όλοι οι εν λόγω αναβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να παραδίδουν τα προσωπικά τους αντικείμενα (δεύτερα γάντια, γυαλιά, τρόφιμα, υγρά) στο Support Team, από το οποίο μάλιστα θα μπορούν να προμηθεύονται γνήσια ανταλλακτικά με έκπτωση 14%.

Η παροχή ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, από τη μέρα του τεχνικού ελέγχου/Παρκ Φερμέ έως και τη λήξη του την Κυριακή 14/6”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης