Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η 23η Απριλίου του 1946 είναι μια πολύ σημαδιακή ημερομηνία καθώς έμελλε να αλλάξει τον τρόπο μετακίνησης εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Εκείνη την ημέρα κατατέθηκε η πατέντα της Vespa και πλέον έχοντας φτάσει στο 2021 είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε τα 75 χρόνια ενός μοναδικού δίκυκλου από την Ιταλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

TFT έγχρωμη οθόνη 4,3 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας MIA.

Όλη η γκάμα κινητήρων στις Primavera και GTS θα είναι διαθέσιμες

Η Piaggio δεν ξεχνάει τι σημαίνει Vespa και γι΄ αυτόν τον λόγο θα έχουμε εορτασμό των 75 χρόνων της φίρμας μεΤο δίκυκλο που άλλαξε τον τρόπο αστικής μετακίνησης. επετειακά μοντέλα. Η Vespa Primavera και η Vespa GTS σε όλους τους κυβισμούς θα είναι είναι διαθέσιμες σε επετειακά μοντέλα μόνο για το 2021. Το χαρακτηριστικό της χρώμα θα είναι το Giallo 75, ένα μεταλλικό κίτρινο χρώμα ειδικά εξελιγμένο για τη συγκεκριμένη σειρά scooter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα πλαϊνά καπάκια και στο εμπρός μέρος θα δεσπόζει ο αριθμός 75, ενώ η κεντρική λωρίδα θα είναι βαμμένη στο Giallo Pirite χρώμα. Η σέλα θα είναι μοναδική με δέρμα νουμπούκ όπως και η στρογγυλή τσάντα στο σχήμα της ρεζέρβας.

Η δερμάτινη τσάντα στη σχάρα θυμίζει τη ρεζέρβα της θρυλικής Vespa.

Δώρο με κάθε μοντέλο μια τσάντα με επετειακά αξεσουάρ

Μαζί με κάθε επετειακό μοντέλο θα δίνεται και ένα Welcome Kit, το οποίο περιλαμβάνει ένα ιταλικό μεταξωτό φουλάρι με ζακάρ επεξεργασία, μια κλασική ατσάλινη πλακέτα Vespa, ένα προσωποποιημένο Βιβλίο Κατόχου και 8 συλλεκτικές καρτ ποστάλ. Τη νέα επετειακή Vespa GTS και Primavera θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Vespa.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον Ιούνιο το νέο ηλεκτρικό scooter της Piaggio

Η Piaggio περνάει σε νέα εποχή με συνεργάτη την ΙΒΜ

Ετοιμάζει ηλεκτρικό scooter η Aprilia;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης