Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μια από τις πιο ιστορικές μάρκες μοτοσικλέτας της Ιταλίας, η Soriano Motori αναγεννήθηκε το 2019 με τη Το κορυφαίο V1S Gara έχει απόδοση 80 ίππους, αυτονομία 320 χιλιόμετρα, ενώ κάνει τα 0-100Km/h σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα.βοήθεια Αμερικανών επενδυτών. Η εταιρία, η οποία για πολλά χρόνια είχε περίοπτη θέση στις αριστοκρατικές τάξεις της Γαλλικής Ριβιέρας και της Νότιας Ισπανίας, στο νέο της ξεκίνημα ασχολείται μόνο με την ηλεκτροκίνηση και ήδη έχει στη φαρέτρα της αρκετά ηλεκτρικά μοντέλα να μας παρουσιάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2020 η Soriano Motori είχε ανακοινώσει ότι θα παραβρεθεί στην Έκθεση Μοτοσικλέτας στο Μιλάνο, ωστόσο η πανδημία μας χτύπησε την πόρτα και η έκθεση δεν πραγματοποιήθηκε. Αυτό δεν σταμάτησε την εταιρία να συνεχίσει να δουλεύει πάνω στις νέες μοτοσικλέτες ολοκληρώνοντας μάλιστα τρία μοντέλα. Η Soriano Motori έχει και κάτι ακόμα πολύ πρωτοποριακό, αφού στο τέλος του 2020 ανακοίνωσε πως δέχεται παραγγελίες στα μοντέλα της και σε Κρυπτονόμισμα!

Και τα τρία μοντέλα της Soriano Motori θα βρίσκονται στην EICMA 2021 στο Μιλάνο!

Μπορείς να αγοράσεις μια Soriano Motori με Κρυπτονομίσματα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2021 πλέον η ιταλική φίρμα είναι έτοιμη να πατήσει γερά το πόδι της στην Ευρώπη καθώς ανακοίνωσεΗ τιμή του V1R είναι στα 25.500€, ενώ του κορυφαίου Gara φτάνει τα 32.500€! πως θα πάρει μέρος στην έκθεση EICMA στο Μιλάνο τον Νοέμβριο. Εκεί, η Soriano Motori θα παρουσιάσει τα νέα της ηλεκτρικά Giuguaro V1R, V1S και V1 Gara, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και κάποια έκπληξη από την εταιρία με ένα πρωτότυπο μοντέλο.

Ο ίδιος ο Marco Soriano πάντως, μιλώντας στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης τόνισε πως το πλάνο του για το μέλλον είναι να επαναπροσδιορίσει το επιχειρηματικό μοντέλο στον κόσμο της μοτοσικλέτας. Οι Soriano Motori αναμένεται να είναι διαθέσιμες για όλες τις χώρες του κόσμου και φυσικά την Ευρώπη η οποία ήδη έχει αρκετό ανταγωνισμό στον τομέα των ηλεκτρικών μοτοσικλετών.

Το V1Gara είναι το κορυφαίο σε επιδόσεις μοντέλο με σπορ χαρακτήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηλεκτρικές μοτοσικλέτες στον αγώνα κατά της λαθροθηρίας

Πρώτη επαφή με τις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες της Zero στην Ελλάδα

Θα αγόραζες μοτοσικλέτα με ψηφιακό νόμισμα;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης