Την ερχόμενη Τρίτη 7 Νοεμβρίου η θρυλική πάλαι ποτέ σουηδική φίρμα επιστρέφει εκεί που ξεκίνησε πριν 114 χρόνια, δηλαδή στις μοτοσυκλέτες δρόμου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλοί, μάλλον οι περισσότεροι από εμάς, πίστευαν μέχρι σήμερα ότι η Husqvarna ήταν μια καθαρόαιμη χωμάτινη εταιρία και δεν έχουν άδικο, αφού στη σύγχρονη ιστορία της εκεί είναι που διέπρεψε, στα μοντέλα και στους αγώνες εκτός δρόμου. Παράγει βέβαια εδώ και κάποια χρόνια μοντέλα Supermoto, αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτά βασίζονται στα αντίστοιχα off-road, με μοναδική οπτική διαφορά τις ζάντες των 17 ιντσών με τα ασφάλτινα ελαστικά.

Πριν δύο χρόνια, η αυστριακής (βλ. ΚΤΜ) πλέον ιδιοκτησίας φίρμα μας είχε δείξει δύο πολύ ενδιαφέροντα πρωτότυπα, το Café racer Vitpilen και το scramber Svartpilen, αμφότερα με τον κινητήρα του ΚΤΜ Duke 690. Και να που ήρθε η ώρα να παρουσιάσει το πρώτο σαν μοντέλο παραγωγής, κάτι που θα κάνει κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Μιλάνου την ερχόμενη εβδομάδα. Μαζί με αυτό θα μας δείξει και ένα νέο πρωτότυπο αγνώστων λοιπών στοιχείων, το οποίο η ίδια η Husqvarna χαρακτηρίζει σαν επέκταση του οράματός της για πρωτοποριακές μοτοσυκλέτες δρόμου. Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε το πρωτότυπο Vitpilen 701 αλλά και κάποιες κατασκοπευτικές, που λίγο έως πολύ φανερώνουν την τελική του μορφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν θέλετε να μάθετε από πρώτο χέρι τι ακριβώς θα μας δείξει στην εν λόγω έκθεση, τότε δεν έχετε παρά να συντονιστείτε εδώ την Τρίτη 7/11 και ώρα 15.30 για να τα δείτε όλα ζωντανά και σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση! 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης