Ένα λαμπρό παράδειγμα της χρησιμότητας των εκθέσεων αποτελεί το concept Norden 901 της Husqvarna. Το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στη φετινή έκθεση EICMA, όχι μόνο τράβηξε τα βλέμματα αλλά έγινε και αντικείμενο άπειρων θετικών σχολίων στα Social Media και όχι μόνο. Οπότε οι αυστριακοί το πήραν απόφαση και το βάζουν στη γραμμή παραγωγης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πληροφορίες ρέουν με το σταγονόμετρο όπως είναι αναμενόμενο, ωστόσο ξέρουμε πως το Norden 901 της παραγωγής θα είναι δικύλινδρο, με τον κινητήρα να είναι στα 890cc, ερχόμενος απευθείας από το επίσης νέο ΚΤΜ 890 Duke R. Χαμηλό βάρος, λεπτή σιλουέτα, ζάντες 21-18 ιντσών και ανάρτηση της WP συνθέτουν το μοτίβο της απόλυτης Adventure Touring μοτοσυκλέτας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Husqvarna έχει βρει τον καλύτερο τρόπο για να γεφυρώσει το ένδοξο χωμάτινο παρελθόν της με το ασφάλτινο μέλλον της. Είδαμε την είσοδο στη Moto3 με το FR250 GP, που επίσης αποτελεί ορόσημο για την ενασχόληση της εταιρείας σε ένα εύρος μοντέλων διαφορετικό από αυτό που την έχουμε συνηθίσει.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι να έρθουν στο φως και άλλες πληροφορίες, εμείς –όπως μπορείτε ήδη να δείτε στην εικόνα άνωθεν- νοερά την οδηγούμε ήδη!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης