Οι αναβάτες της Husqvarna Motul Michelin Team πέτυχαν μεγάλες διακρίσεις στο πρωτάθλημα Motocross, ανεβαίνοντας στο βάθρο των κορυφαίων κατηγοριών!

Λαμβάνοντας χώρα στη γνωστή πίστα έξω από την Χαλκίδα, ο τέταρτος φετινός γύρος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross είδε δύο αναβάτες της ομάδας Husqvarna Motul Michelin να φτάνουν ένα βήμα πριν την κορυφή των κατηγοριών τους. Με τον Άρη Τσαρνά να φέρνει τη Husqvarna FC 450 στη δεύτερη θέση της ΜΧ1, ο ομόσταυλός του Αλέξης Γεωργαντάς ήταν ομοίως δεύτερος στην κατάταξη της ΜΧ2. Το Σαββατοκύριακο στη Χαλκίδα ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα, η οποία είδε τον Τσαρνά να γράφει τον ταχύτερο γύρο στα επίσημα χρονομετρημένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποφασισμένος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα την Κυριακή, ο αναβάτης από την Κω πήρε δύο δεύτερες θέσεις στα τελικά σκέλη της ΜΧ1. Συλλέγοντας πολύτιμους βαθμούς κατάφερε να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της προσωρινής βαθμολογίας της ΜΧ1. Ένας από τους πιο σταθερούς αναβάτες του φετινού πρωταθλήματος, ο Άρης βρίσκεται τώρα 33 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο στο βαθμολογικό πίνακα. Πάνω στη δική του FC 250, ο Αλέξης Γεωργαντάς συνέχισε τις καλές εμφανίσεις. Τερματίζοντας τρίτος στο πρώτο σκέλος μετά από μέτρια εκκίνηση, ο Αλέξης ανέβασε ρυθμό για να ολοκληρώσει το επόμενο σκέλος στη δεύτερη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αναβάτης από την Κατερίνη είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα της ΜΧ2, 32 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Νίκο Λυρίου (ΚΤΜ). Συνεχίζοντας να βελτιώνεται σταθερά ο έτερος εκπρόσωπος της ομάδας στην ΜΧ2 Φραγκίσκος Ζούνης ολοκλήρωσε τον αγώνα στην πέμπτη θέση της κατηγορίας. Τέταρτος στο πρώτο σκέλος, ο Φραγκίσκος είχε μια πτώση στο επόμενο, η οποία τον ανάγκασε να τερματίσει όγδοος. 

Η Husqvarna Motul Michelin Team ανανέωσε  το αγωνιστικό της ραντεβού με τον πέμπτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στον Πύργο Ηλείας.

Αποτελέσματα 

ΜΧ1 – 1. Παναγιώτης Κουζής (Honda) 50 βαθμοί, 2. Άρης Τσαρνάς (Husqvarna) 44 βαθμοί, 3. Δημήτρης Κοντολέτας (Yamaha) 40 βαθμοί

ΜΧ2 – 1. Νίκος Λυρίου (ΚΤΜ) 50 βαθμοί, 2. Αλέξανδρος Γεωργαντάς (Husqvarna) 42 βαθμοί, 3. Παναγιώτης Παπίλας (Honda) 42 βαθμοί… 5. Φραγκίσκος Ζούνης (Husqvarna) 31 βαθμοί

Φωτογραφίες: CP Productions

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης