Στο ξεκίνημα μίας νέας χρονιάς και με ένα νέο μέλος στη σύνθεσή της, η ομάδα Husqvarna Motul MX Team ολοκλήρωσε το πρώτο αγωνιστικό της διήμερο με μία δυνατή εμφάνιση στον πρώτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στις Σέρρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ρόλο πρωταγωνιστή για την ανανεωμένη ομάδα, ο Αλέξης Γεωργαντάς παίρνει δύο τρίτες θέσεις στην πολύ ανταγωνιστική ΜΧ2 και έτσι κατάφερε να ολοκληρώσει τον πρώτο αγώνα τρίτος στην τελική κατάταξη. Έχοντας προ καιρού ολοκληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ο αναβάτης από την Κατερίνη έχει βάλει στόχο την κορυφή της κατηγορίας των 250cc. Κάνοντας το αγωνιστικό του ντεμπούτο κάτω από τις τέντες της ομάδας, ο Φραγκίσκος Ζούνης έδειξε πολύ καλά δείγματα. Πάνω στη δική του FC 250 του 2018, ο Φραγκίσκος ολοκλήρωσε τον αγώνα στην τέταρτη θέση της ΜΧ2 με τερματισμούς εντός εξάδας στα δύο σκέλη που πραγματοποιήθηκαν. Για τον επίσημο εκπρόσωπο της ομάδας στην ΜΧ1 Άρη Τσαρνά, το Σαββατοκύριακο στις Σέρρες έφερε μία τέταρτη θέση στην τελική κατάταξη της μεγάλης κατηγορίας. Πάνω στη νέα του FC 450 και με την υποστήριξη των τεχνικών του Racing Design της Ρόδου, ο Άρης ξεκίνησε τη νέα χρονιά με βλέψεις για περισσότερες νίκες στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος.

Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross να συνεχίζεται στο Άργος, η ανανεωμένη ομάδα Husqvarna Motul MX Team ανανεώνει το αγωνιστικό της ραντεβού για τις 3 και 4 Μαρτίου στη γνωστή πίστα της Πελοποννήσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφίες: CP Productions

Αποτελέσματα:

ΜΧ1 – Τελική Κατάταξη
1. Παναγιώτης Κουζής (Honda) 47 βαθμοί, 2. Γιάννης Τουρατζίδης (Yamaha) 45 βαθμοί, 3. Δημήτρης Κοντολέτας (Yamaha) 42 βαθμοί, 4. Άρης Τσαρνάς (Husqvarna) 36 βαθμοί

ΜΧ2 – Τελική Κατάταξη
1. Michael Ivanov (KTM) 50 βαθμοί, 2. Νίκος Λυρίου (ΚΤΜ) 44 βαθμοί, 3. Αλέξης Γεωργαντάς (Husqvarna) 40 βαθμοί, 4. Φραγκίσκος Ζούνης (Husqvarna) 33 βαθμοί

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης