του Νίκου Βιτσιλάκη 

Δύο νέα μοντέλα θα προστεθούν σύντομα στη γκάμα της θρυλικής Husqvarna και αυτά αφορούν σε ηλεκτρική μοτοσυκλέτα και scooter! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν λίγες εβδομάδες η Pierer Mobility AG (στην οποία ανήκουν οι Husqvarna, KTM και Gas Gas) ανακοίνωσε το project Urban E-Mobility, δηλαδή την πρόθεσή της για την παρουσίαση νέων ηλεκτρικών μοντέλων. Αυτά αφορούν σε ένα scooter ονόματι e-01 με κινητήρα 4kW, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της τελικής του εξέλιξης και θα είναι κοντά μας μέσα στο 2021.

Μετά από αυτό σειρά θα έχει μια μοτοσυκλέτα, που θα βγει στο εμπόριο το 2022 ακολουθώντας τη σχεδιαστική φιλοσοφία της οικογένειας Pilen. Σύμφωνα με επίσημες  πληροφορίες το e-pilen θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με κινητήρες απόδοσης 5,4 και 13,4Hp αντίστοιχα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα, κοινό χαρακτηριστικό των οποίων θα είναι η εναλλάξιμη μπαταρία.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αυστριακός κατασκευαστής έχει κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα στο χώρο των ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών, έχοντας στη γκάμα του τα ΚΤΜ Freeride E , SX-E και Husqvarna EE 5. Αυτό σημαίνει πως έχει αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία σε ένα νέο κόσμο από το εγγύς μέλλον, αυτόν των ηλεκτρικών μοντέλων ευρείας παραγωγής.  

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, κάτι που αναμένεται να γίνει -ειδικά για το e-scooter- προς τα τέλη της χρονιάς που διανύουμε. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης