Συνωστισμένοι αστικοί δρόμοι, μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι, επαρχιακό οδικό δίκτυο ή οδήγηση στο χώμα; To best seller CB500X είναι έτοιμo να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση. 

Εμπνευσμένo από το στυλ των Africa Twin, το νέο CB500X συνδυάζει κοφτερές γραμμές, επιθετική όψη και την άνεση που χαρίζουν η ψηλή ζελατίνα και η όρθια θέση οδήγησης. Ο αναβαθμισμένος 8-βάλβιδος υγρόψυκτος κινητήρας με τους 2 κυλίνδρους σε σειρά αποδίδει 47,6 hp στις 8.600rpm, οπότε είναι απόλυτα συμβατός και με τα διπλώματα οδήγησης της κατηγορίας Α2. Ο κινητήρας διαθέτει συμπλέκτη ολίσθησης και υποβοήθησης, κάτι που εξασφαλίζει εύκολες αλλαγές ταχυτήτων προς πάσα κατεύθυνση, καθώς και αποφυγή του μπλοκαρίσματος στον πίσω τροχό στα απότομα και απανωτά κατεβάσματα σχέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 19 ιντσών μπροστινός τροχός, το μεγαλύτερης διαδρομής πιρούνι των 41mm, το νέο μονό αμορτισέρ και τα διπλής χρήσης ελαστικά επιτρέπουν εύκολη οδήγηση σε κάθε περιβάλλον, καθιστώντας το «Χ» σε μοτοσικλέτα πασπαρτού. Το μονό μπροστινό δισκόφρενο «wave» των 310mm με τη διπίστονη δαγκάνα συνεργάζεται ιδανικά με τον πίσω δίσκο των 240mm με τη δαγκάνα ενός εμβόλου, ενώ το δικάναλο ABS είναι τελευταίας γενιάς και διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό. Στην οθόνη LCD εμφανίζεται πληθώρα πληροφοριών, από την επιλεγμένη σχέση στο κιβώτιο μέχρι και φωτεινή ένδειξη αλλαγής ταχύτητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κωνικό τιμόνι παρέχει πολύ καλή αίσθηση, ειδικά εκτός δρόμου, ενώ το ρεζερβουάρ των 17,5 λίτρων προσφέρει αυτονομία για 450 χιλιόμετρα χωρίς ανεφοδιασμό. Όπου κι αν μας οδηγήσει η περιπέτεια, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή ή μεγάλη είναι η εμπειρία του αναβάτη, το CB500X είναι το ιδανικό μέσο για να χαρούμε το ταξίδι.

Η τιμή του CB500X είναι στα 7.400€, καθιστώντας τη μοτοσικλέτα μια απόλυτα συμφέρουσα αγορά. Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο μπορείτε να δείτε εδώ.

Ακολουθεί και το σχετικό προωθητικό βίντεο, απόλυτα ενδεικτικό των διαθέσεων και δυνατοτήτων της μοτοσικλέτας.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης