Μετά από πολλούς επικούς διαγωνισμούς Battle of the Kings σε όλο τον κόσμο, ο ετήσιος custom build-off διαγωνισμός αντιπροσώπων της Harley-Davidson θα ολοκληρωθεί με μια τελική μάχη.  

Η Harley-Davidson Athena, νικήτρια του διαγωνισμού Battle of The Kings 2016 ανάμεσα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική με το εμπνευσμένο από την αρχαία θεά Νύχτα δημιούργημά της, ακολουθεί την παράδοση με μια μοτοσικλέτα που προέρχεται από τον μυθικό κόσμο των τεράτων. Και, όπως μας λέει η ίδια, «ανάμεσα στα τέρατα που στοίχειωσαν τους εφιάλτες και διακόσμησαν τα όνειρα των ανθρώπων υπάρχει ένα που νίκησε την πλαστικότητα των μύθων στο χρόνο. Αμάλγαμα των βασιλέων των ζώων της γης και του ουρανού, του λιονταριού και του αετού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Ο Γρύπας ήταν αυτός που φύλαγε με συνέπεια τις πύλες των Λαών στην Περσέπολη, αυτός κοσμούσε την αίθουσα του θρόνου στην Κνωσσό και την κορφή του πύργου της Πίζας. Για 5.000 χρόνια ο Γρύπας έμεινε άγρυπνος, έτοιμος να ξεσκίσει τις σάρκες κάθε εισβολέα που θα τολμούσε να ονειρευτεί τους αμύθητους θησαυρούς ή να κρυφοκοιτάξει τα μεγάλα μυστικά που φύλαγε το τέρας. Ο Γρύπας της HD Athena, ακολουθώντας αυτή την παράδοση σχεδιάστηκε για να προφυλάξει το πολυτιμότερο όλων των θησαυρών, τη ζωή του αναβάτη του. Αλλά είναι Ατταλός ο Γρύπας. Γιατί θυμίζει στους ανθρώπους πως μοιράζονται όνειρα και εφιάλτες ενάντια στο χρόνο και σε όλες τις δυνάμεις του διαχωρισμού. Κι αν είναι ίδια τα όνειρα και οι εφιάλτες μας τότε τι μπορεί να μας χωρίσει;». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μεγάλος τελικός του King of Kings θα αξιοποιεί τη θρυλική πλατφόρμα Sportster ως βάση για το εκάστοτε customizing. Από το 1957, το μοντέλο Sportster αποτελεί τον ιδανικό λευκό καμβά για τη δημιουργία custom μοτοσικλετών, ξεπερνώντας με μεγάλη διαφορά κάθε άλλο μοντέλο της αμερικανικής φίρμας. Με τις κλασικές του γραμμές, τον ξεχωριστό χαρακτήρα, κινητήρα Evolution V-Twin, καθώς και με μια τεράστια γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, η δημιουργία του ιδανικού bobber, café racer, tracker ή chopper είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία. Αρκεί να υπάρχει άπλετη φαντασία και μεράκι.  

Για τον διαγωνισμό King of the Kings θα υπάρξει μόνο ένας γύρος παγκόσμιας ψηφοφορίας μέσω διαδικτύου. Οι ψήφοι μπορούν να υποβληθούν στην ιστοσελίδα και ο νικητής του 2020 θα ανακοινωθεί στα τέλη Απριλίου. Αν σας αρέσει η ελληνική συμμετοχή, τότε καλό θα ήταν να της δώσετε την ψήφο σας.  

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τη «NYX», κοινώς την custom ελληνική δημιουργία που κέρδισε τον διαγωνισμό πριν τέσσερα χρόνια.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης