Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μια πολύ σημαντική δήλωση έκανε ο πρόεδρος της Kawasaki Hiroshi Ito η οποία κάθε άλλο από Σχεδόν όλα τα εργοστάσια έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν σε ηλεκτρικά μοντέλα.απαρατήρητη πέρασε. Οι Ιάπωνες μίλησαν ανοιχτά για το μελλοντικό τους πλάνο και δεν έκρυψαν πως μέχρι το 2035 όλες οι μοτοσικλέτες τους θα είναι ηλεκτρικές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της ανεξαρτησίας της Kawasaki Motors από την Kawaasaki Heavy Industries, ο Ito-san πρόσθεσε ότι το σχέδιο περιλαμβάνει δέκα νέα μοντέλα ηλεκτρικά ή υβριδικά μέχρι το 2025 με τον στόχο να είναι το 2035 να μην υπάρχει καμία “πράσινη” μοτοσικλέτα με θερμικό κινητήρα! Αυτό δεν σημαίνει ότι η Kawasaki θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την ηλεκτροκίνηση, αλλά θα επεκταθεί τόσο στα υβριδικά μοντέλα υδρογόνου όσο και στα εναλλακτικά καύσιμα.

Αυτό είναι το σήμα για τα μελλοντικά μοντέλα της Kawasaki Motors.

Το πρώτο υβριδικό μοντέλο της Kawasaki είναι προ των πυλών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Kawasaki έχει από τώρα δείξει τις προθέσεις τις πάντως δουλεύοντας πάνω σε ηλεκτρικές και υβριδικές Η Kawasaki έχει δείξει ήδη το πρωτότυπο υβριδικό της μοντέλο να βρίσκεται σε φάση δοκιμών.μοτοσικλέτες. Τον τελευταίο χρόνο τουλάχιστον δύο φορές μας έχει δώσει εικόνες και βίντεο από το πρωτότυπο υβριδικό της μοντέλο το οποίο χρησιμοποιεί θερμικό κινητήρα και ηλεκτροκινητήρα σε ένα γυμνό μοντέλο με πολύ compact διαστάσεις.

Η Kawasaki στο πλαίσιο της νέας της αρχής από την 1η Οκτωβρίου, παρουσίασε και το νέο σήμα της. Δεν πρόκειται για κάτι καινούριο καθώς είναι το γνωστό River Mark που έχουμε συναντήσει στις μοτοσικλέτες H2 και H2R. Πλέον το συγκεκριμένο σήμα θα μπαίνει σε όλα τα νέα μοντέλα που θα βγαίνουν από την Kawasaki Motors.

Το βίντεο Rideology της Kawasaki με την υβριδική τεχνολογία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ρετρό αισθητική και σύγχρονη τεχνολογία έφτασε το Kawasaki Z650RS

Μικρές αναβαθμίσεις στο Kawasaki Z650 του 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης