Ένας από τους καλύτερους αναβάτες Extreme Enduro όλων των εποχών θα βρεθεί στην Ελλάδα για ένα διήμερο φεστιβάλ στη Θήβα γεμάτο ανεπανάληπτες εμπειρίες!

Ο αναβάτης της Husqvarna θα είναι εκπαιδευτής σε ένα σεμινάριο που διοργανώνει το Enduro Club Θήβας 2-3 Μαρτίου και το οποίο θα καλύψει συμμετέχοντες κάθε οδηγικού επιπέδου. Ο Jarvis θα είναι το σημείο αναφοράς σε όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, τόσο μέσα στην πόλη της Θήβας όσο και στην endurο διαδρομή που θα διανύσει παρέα με όλους τους συμμετέχοντες. Στις 2 Μαρτίου στο κέντρο της πόλης των Θηβών θα στηθεί ένα hard enduro σκηνικό από τον ίδιο τον Graham Jarvis. Όλοι όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τις ικανότητες ενός εκ των κορυφαίων αναβατών του είδους, αλλά και να δουν με ποιον τρόπο μεταδίδει τις γνώσεις του στους μαθητευόμενους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 3 Μαρτίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει βόλτα στο βουνό για αναβάτες όλων των επιπέδων, αφού θα υπάρχουν διαδρομές hard και soft enduro. Η ελληνική αντιπροσωπεία της Husqvarna και η KTM S.E.E. θα σταθούν αρωγοί στις προσπάθειες του Enduro Club Θήβας και του Graham Jarvis, εμείς θα σας συνιστούσαμε να μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά θέαμα που απλά δεν έχετε ξαναδεί. Στα βίντεο στο τέλος του άρθρου θα πάρετε μια ιδέα για το τι κάνει αυτός ο αναβάτης και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Για δηλώσεις αγωνιστικής συμμετοχής κάντε κλικ εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Graham Jarvis who is who

Ο Βρετανός εργοστασιακός αναβάτης της Husqvarna γεννήθηκε το 1975 και ζει στο Υorkshire της Αγγλίας. Συμμετέχει στους σημαντικότερους αγώνες Extreme Enduro στον κόσμο και έχει κερδίσει τους περισσότερους από αυτούς. Συγκεκριμένα έχει πετύχει να είναι 3 φορές νικητής του Erzbergrodeo (2013/2015/2016), 4 φορές νικητής στο Red Bull Sea to Sky (2011/2012/2013/2015), 6 φορές νικητής του Red Bull Romaniacs (2008/2011/2012/2013/2016) και 5 φορές νικητής στο Hells Gate (2011/2012/2013/2014/2017). Παράλληλα έχει φροντίσει στην πολυετή καριέρα του να κερδίσει 4 φορές το Scottish Six Days Trial, 9 φορές το Scott Trial και άλλες 5 το βρετανικό πρωτάθλημα Trial. Τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει ένα Husqvarna TE 300 σαν «όπλο» στους αγώνες που συμμετέχει.   

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης