Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι αστικές μετακινήσεις βρίσκονται σε μεταβατική φάση καθώς περνάμε από μια δεδομένη εποχή χρήσης Ανάμεσα στα ηλεκτρικά οχήματα βρίσκουμε SYM, Daytona, Askoll και iLark.συμβατικού αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας ή Μέσων Μεταφοράς, σε μια πιο φιλική, πιο σύγχρονη και σίγουρα πιο συνδεδεμένη περίοδο. Στη ζωή μας πλέον έχουν μπει δυναμικά τα ηλεκτρικά δίκυκλα, μοτοσικλέτες και scooter, τα ηλεκτρικά ποδήλατα, τα πατίνια και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, προσφέροντας ήσυχη, εύκολη και κυρίως πιο φιλική προς το περιβάλλον μετακίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γκοργκόλης Α.Ε. είναι από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον τομέα της αστικής μετακίνησης καθώς διαθέτει ένα μεγάλο εύρος ηλεκτρικών δίκυκλων και τρίτροχων μοντέλων, που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα αγοραστικού κοινού. Για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση της στην αγορά, αλλά και να προσελκύσει ακόμα περισσότερους πελάτες, η εταιρεία δημιούργησε μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα www.gorgolis-ilektrika.gr μέσα από την οποία μπορεί κανείς να ενημερωθεί για το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» και να αποκτήσει το δικό του ηλεκτρικό όχημα εύκολα.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η νέα πλατφόρμα είναι σημαντικές καθώς ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα της Γκοργκόλης Α.Ε. Μπορεί επίσης να υπολογίσει άμεσα την τιμή του δικύκλου μέσω της εφαρμογής που υπολογίζει και ενημερώνει άμεσα την τιμή, όπως διαμορφώνεται με την χορήγηση της επιδότησης, καθώς και με τα υπόλοιπα κριτήρια (όπως για παράδειγμα αν ανήκει στην κατηγορία των ΑΜΕΑ, αν έχει δυνατότητα απόσυρσης κλπ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω της πλατφόρμας www.gorgolis-ilektrika.gr μπορεί επίσης ο επισκέπτης να κάνει αίτηση προσφοράς online η οποία συμπεριλαμβάνεται και στα απαραίτητα δικαιολογητικά για την χορήγηση της επιδότησης. Με την νέα ψηφιακή πλατφόρμα www.gorgolis-ilektrika.gr η απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος από το ευρύ φάσμα επιλογών της Γκοργκόλης Α.Ε. γίνεται παιχνιδάκι! Τα ηλεκτρικά μοντέλα της εταιρείας μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γεμάτο ενέργεια έφτασε το Daytona EV 50 Plus

Daytona Best Electric: Ηλεκτρική Dyneta για πρακτικές και οικολογικές μετακινήσεις

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης