Η 1η Πανελλήνια Συνάντηση ιδιοκτητών Hayabusa έγινε στη Σκοτίνα Πιερίας και φιλοξενήθηκε σε εγκαταστάσεις ξενοδοχείου που λειτούργησε το συγκεκριμένο τριήμερο αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση! Εκεί, το ελληνικό Hayabusa Club απλά απέδειξε ότι πάνω σε ξεχωριστές μοτοσυκλέτες συνήθως κάθονται ξεχωριστοί άνθρωποι. Γιατί οι μοτοσυκλέτες μπορεί να ξεχωρίζουν για τη δύναμη, την εμφάνιση και τις γενικότερες δυνατότητές τους, αλλά αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι το πώς τις χρησιμοποιούν οι ιδιοκτήτες τους και πως συμπεριφέρονται οι ίδιοι. Πάνω στη μοτοσυκλέτα και όχι μόνο. Η παρέα με τα «γεράκια» (αυτό σημαίνει Hayabusa στα ιαπωνικά) μπορεί να δημιουργήθηκε με αφορμή την προτίμηση των αναβατών στην πανίσχυρη μοτοσυκλέτα της Suzuki, πλην όμως απέδειξε ότι δεν αρκείται στο να κάνει βόλτες με αυτή..​Επίκεντρο η φιλανθρωπική συνεισφορά

Tο λαϊκό γλέντι του Σαββατόβραδου είχε ειδικό σκοπό φιλανθρωπικού χαρακτήρα! Έχοντας φροντίσει να υπάρχουν αμέτρητα γύψινα πιάτα, σκηνοθετήθηκε μία λαϊκή βραδιά από άλλη εποχή, προσφέροντας παράλληλα και μία νότα φολκλόρ στους πολλούς επισκέπτες από το εξωτερικό. Η συμφωνία ήταν πως όσοι ήθελαν, μπορούσαν να σπάσουν πιάτα πληρώνοντάς τα, αλλά με αυτό τον τρόπο θα συμμετείχαν στη φιλανθρωπική πρωτοβουλία του Club. Στόχος ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για να αγοραστεί και να προσφερθεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων «Αγ. Παντελεήμονας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα πραγματικό ελληνικό γλέντι με κέφι, χορό, εκπλήξεις και πολλά πολλά πιάτα, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό για τη φιλανθρωπική κίνηση που επέλεξε να κάνει ο σύλλογος (το αμαξίδιο παραδόθηκε ήδη στο εν λόγω θεραπευτήριο). Το πρόγραμμα είχε φυσικά και τα απαραίτητα μοτοκαλιστεία, αλλά και πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια στην άμμο. Μετά τη βράβευση των πιο εντυπωσιακών Hayabusa, οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη συνάντηση της επόμενης χρονιάς. Που και πότε θα γίνει, θα το μάθουμε σύντομα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης