Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μια ιδιαίτερη σημαντική συνεργασία ανακοινώθηκε λίγο πριν ξεκινήσει το αγωνιστικό τριήμερο στο Σημαντικό βήμα της Fantic προς τις μοτοσικλέτες δρόμου.Silverstone για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP. Η ιταλική μάρκα κατασκευής – κυρίως – μοτοσικλετών εκτός δρόμου Fantic ξεκινάει συνεργασία με την VR46 του Valentino Rossi στην κατηγορία Moto2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συμφωνία έχει άμεση ισχύ και από τη Μεγάλη Βρετανία κιόλας οι μοτοσικλέτες της ομάδας Mooney VR46 Moto2 θα φέρουν πλέον τα λογότυπα της Fantic. Οι μοτοσικλέτες φυσικά θα παραμείνουν ίδιες με το πλαίσιο της Kalex και τον ενιαίο κινητήρα της Triumph, ωστόσο στα πλαστικά της μοτοσικλέτας θα δεσπόζει το λογότυπο της ιταλικής φίρμας.

Η Fantic ωστόσο δεν σταματάει εκεί. Η εταιρεία θα συνεχίσει και το 2023 να συνεργάζεται με την VR46 και Στην VR46 Moto2 αναβάτες είναι οι Celestino Vietti και Niccolo Antonelli.μάλιστα θα εμπλακεί ακόμα περισσότερο. Οι άνθρωποι του εργοστασίου ανακοίνωσαν πως από την επόμενη χρονιά θα αναλάβουν σημαντικούς ρόλους στην VR46 Moto2 έμπειροι συνεργάτες της υπάρχουσας ομάδας Fantic Racing Team Off-Road.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της Fantic αναφέρει: «Αυτή η συνεργασία θα είναι ήδη λειτουργική από τον αγώνα του Silverstone, όπου η μάρκα της Fantic θα εμφανίζεται στις μοτοσικλέτες του Celestino Vietti και Niccolo Antonelli. Για το 2023, ο Claudio Gionabardi, Διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της Fantic, έχει επιλέξει τον Stefano Bedon ως Αγωνιστικό Διευθυντή, ενώ η Milena Koerner που έχει αναλάβει χρέη Διαχειριστή της αγωνιστικής ομάδας Off-Road, θα είναι επικεφαλής της τεχνικής ομάδας στην VR46».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης