Με κύριο μέλημα την ασφάλεια των αναβατών, η αντιπροσωπεία της Kawasaki διοργανώνει δύο εκπαιδευτικές ημερίδες ασφαλούς οδήγησης για νέους κατόχους μοτοσυκλετών της εταιρίας και σε συνεργασία με δύο από τις σημαντικότερες σχολές εκπαίδευσης μοτοσυκλετιστών στην Ελλάδα. Τα σεμινάρια έχουν στόχο να αυξήσουν το επίπεδο ασφαλείας και την αυτοπεποίθηση των συμμετεχόντων, να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες και -σαν αποτέλεσμα- να μειώσουν τον κίνδυνο ατυχήματος. Οι αναβάτες θα μάθουν πως θα διορθώσουν συνήθη λάθη στο χειρισμό της μοτοσυκλέτας, θα διδαχθούν νέες τεχνικές και ευρύτερα θα αποκτήσουν την απαραίτητη γνώση προκειμένου να μπορούν να κινούνται με περισσότερη ασφάλεια.
​Η ασφάλεια πάνω από κάθε τι

Κάθε σεμινάριο θα αποτελείται από συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης πάνω σε βασικές τεχνικές και η όλη διδασκαλία θα γίνει σε ειδικές εγκαταστάσεις. Θα διεξαχθούν δύο ημερίδες, στις 16 Σεπτεμβρίου και 8 Οκτωβρίου, ενώ δικαίωμα συμμετοχής σε μία εξ αυτών έχουν νέοι κάτοχοι καινούργιας μοτοσυκλέτας Kawasaki, ανεξαρτήτως τύπου και κυβισμού, με ημερομηνία αγοράς μετά την 1η Ιουλίου 2017. Οι θέσεις είναι περιορισμένες (50) και η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής θα ολοκληρωθεί όταν συμπληρωθεί ο ανωτέρω αριθμός αναβατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία συμμετοχής και το περιεχόμενο των μαθημάτων μπορείτε να πατήσετε κλικ εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης