Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πολύ δυσάρεστα είναι τα νέα που μας έρχονται από την Αυστρία καθώς ένα από τα ανερχόμενα αστέρια τουΤεράστια απώλεια για τον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό. παγκόσμιου motocross έχασε τη ζωή του. Ο Rene Hofer, 19 ετών, είχε πάει με φίλους για αλπικό σκι όταν μια χιονοστιβάδα τους καταπλάκωσε. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ο Hofer μαζί με ακόμα 2 φίλους του σκορπίζοντας θρήνο στην οικογένειά του και στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Rene Hofer ήταν αναβάτης της KTM στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP. Είχε κατακτήσει πολλές νίκες και πρωταθλήματα στις μικρές κατηγορίες και ξεκίνησε να κατακτά τον κόσμο με νίκες και σε αγώνες Grand Prix. Το ταλέντο του ήταν δεδομένο στην πίστα και είχε όλο το μέλλον μπροστά του να κατακτήσει τον κόσμο. Το παιχνίδι της μοίρας όμως ήταν σκληρό για τον Hofer ο οποίος άδικα έφυγε από τη ζωή.

Το Παγκόσμιο Motocross έχασε ένα τεράστιο ταλέντο.

Γεννημένος πρωταθλητής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός αυστριακός έκανε αίσθηση όταν κατέκτησε την πρώτη νίκη της καριέρας του τον Οκτώβριο στο GP της Pietramurata στην κατηγορία MX2. Τερμάτισε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην 6η θέση της κατηγορίας MX2, ενώ highlight της χρονιάς του ήταν η νίκη στην κατηγορία MX2 στο Motocross of Nations. Ο Hofer ήταν ο πρώτος αυστριακός αναβάτης που παίρνει νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross από τον θρυλικό Heinz Kinigardner το 1987!

Βίντεο αφιέρωμα στον Hofer από την KTM.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αυτό το KTM Super Duke μπορείς να κάνεις ταξίδι

Ποιος αναβάτης MotoGP κάνει το άλμα στο Ράλι Dakar;

Πρώην αναβάτες MotoGP παραδίδουν τις πρώτες KTM RC8C

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης