Έτοιμος να βάλει... γυαλιά στους Ισπανούς ο 15χρονος Νότης Παπαπαύλου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015, 18:14
Έτοιμος να βάλει... γυαλιά στους Ισπανούς ο 15χρονος Νότης Παπαπαύλου

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     


Έχει αποδείξει ότι είναι μεγάλο ταλέντο. Οι χρόνοι που σημειώνει δείχνουν πως κάτι δεν πάει.... καλά για τους αντιπάλου του. Ο λόγος για τον Νότη Παπαπαύλου, τον 15χρονο αναβάτη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε αγώνες ταχύτητας μοτοσικλετών στην Ευρώπη και εντυπωσιάζει με τους χρόνους.

Στήριξη από Έλληνες!
Για φέτος, o Έλληνας αναβάτης, ετοιμάζει να πραγματοποιήσει μία πολύ δυναμική εμφάνιση καθώς Ταλεντάρα χαρακτηρίζουν αυτοί που γνωρίζουν από αγώνες τον Νότη Παπαπαύλου... έγινε γνωστό ότι θα συμμετάσχει στην κατηγορία Moto3 του Ισπανικού πρωταθλήματος CEV (Copa Espana Velosidad) 2015, με μια Honda NSF250R. Έχοντας την υποστήριξη της CWM FX HELLAS θα τρέξει με την ομάδα DMC Junior Team (η DMC αγωνίζεται και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα SBK στην κατηγορία Supersport), με Team Manager τον Ισπανό Javier Acuna Rico ο οποίος κατέχει πτυχία στα μηχανοκίνητα σπορ και στην αθλητική ψυχολογία ενώ είναι και διευθυντής του IMR-Racing School από το 2009. Αρχιμηχανικός θα είναι ο Ιταλός Ilario Pasini με πολλούς τίτλους σε Ιταλία και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο ενεργητικό του. Από εκεί και πέρα υπάρχει μία πληθώρα επαγγελματιών που θα βοηθήσουν τον "Notis" να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον θεσμό που θα ακολουθήσει.

Oι αγώνες που θα τρέξει είναι έξι και ξεκινούν στις 29 Μαρτίου στην Albacete, μετά ακολουθούν οι Jerez (31 Μαΐου), Alcarras (28 Ιουνίου), Aragon (26 Ιουλίου), Valencia (13 Σεπτεμβρίου) και Navarra (18 Οκτωβρίου).Διαβάστε επίσης:
Έσπασε το ρεκόρ στις Σέρρες ο 14χρονος Νότης Παπαπαύλου

Διαβάστε επίσης: Ρίγος.... O Εθνικός Ύμνος ακούστηκε στην Ολλανδία


Χαμόγελα από τον Νότη Παπαπαύλου που ετοιμάζεται για να παίξει... μπάλα!!!
Η εταιρεία που τον στηρίζει είναι ελληνική και είναι η ίδια που χορηγεί και την ομάδα LCR Honda στο MotoGP!!!

Η προετοιμασία του Notis περιλαμβάνει πολλά χιλιόμετρα....
Δείτε τον και αποτυπώστε στην άκρη του μυαλού σας το όνομα... Ίσως το συναντήσουμε πολλές φορές στο μέλλον και μάλιστα σε διεθνή αρθρογραφία!!!
Κάπως έτσι θα είναι η αγωνιστική φόρμα του Έλληνα 15χρονου αναβάτη, Νότη Παπαπαύλου...

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015, 18:14