Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, η CFMoto μέσω των social media έδειξε στο κοινό ένα από τα Είναι πολύ πιθανό το συγκεκριμένο πρωτότυπο να το δούμε στην EICMA 2021 τον Νοέμβριο.μελλοντικά της σχέδια. Πρόκειται για μια καινούργια superbike μοτοσικλέτα την οποία έχει αναλάβει να σχεδιάσει το ευρωπαϊκό τμήμα σχεδιασμού της CFMoto Modena 40 και πραγματικά είναι εντυπωσιακή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κινεζική φίρμα έχει ανεβάσει πολύ το παιχνίδι της τα τελευταία δύο χρόνια, παρουσιάζοντας ποιοτικά μοντέλα, όπως το adventure 800MT και το πανέμορφο 700 CL-X, αλλά αυτό απ’ ό,τι φαίνεται είναι μόνο η αρχή. Έχοντας παρουσιάσει ήδη το μικρό της supersport 300SR, η CFMoto συμπαθεί ιδιαίτερα αυτού του είδους της μοτοσικλέτες και το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, δείχνοντας τα σχέδιά της στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Στο εμπρός μέρος συναντάμε και αεροδυναμικά φτερά!

Κινητήρας KTM, αλλά ποιος;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εκθαμβωτικό superbike της CFMoto ονομάζεται SR-C21 και ο σχεδιασμός του είναι άκρως επιθετικός. Στο Η CFMoto μπαίνει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto3 το 2022!εμπρός και στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα ακολουθούν τις γραμμές της CFMoto στα σπορ μοντέλα της με την ουρά να κοιτάζει στα… σύννεφα. Το πίσω μέρος είναι εξοπλισμένο με μονόμπρατσο ψαλίδι το οποίο συνοδεύεται από μια αγωνιστική εξάτμιση τύπου MotoGP της SC Project. Στο εμπρός μέρος συναντάμε πιρούνι της Ohlins και φρένα της σειράς Stylema της Brembo, ενώ το τιμόνι είναι κλιπόν τοποθετημένα αρκετά χαμηλά δείχνοντας τις… αγωνιστικές προθέσεις της μοτοσικλέτας.

Εκείνο που μένει να εξακριβώσουμε είναι τι κινητήρας θα βρίσκεται μέσα στο superbike της CFMoto. Η συνεργασία της εταιρίας με την KTM είναι πιθανό να φέρει τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα του Duke 890 ο οποίος αποδίδει 115 ίππους, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμα μια έκπληξη. Η CFMoto έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και τον δικύλινδρο V2 κινητήρα 990 της KTM το οποίο είχαμε συναντήσει στα Super Duke και Adventure 990 (950), κάτι που θα δώσει εκρηκτική ροπή και δύναμη στη μοτοσικλέτα.

Το βίντεο παρουσίασης του εντυπωσιακού SR-C21.

 

Ακόμα και η επιλογή των χρωμάτων είναι εντυπωσιακή στο SR-C21.

Ουρά στο... Θεό και εξατμίσεις της SC Project βγαλμένες από το MotoGP!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η CFMoto εισβάλει στο MotoGP

Ξεκίνησε η γιορτή της μοτοσικλέτας στη Μαρίνα Φλοίσβου

Πολύ κοντά στην παρουσίαση το μικρότερο 300CL-X από την CFMoto

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης