Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η κινητικότητα της CFMoto δεν έχει σταματημό καθώς η κινεζική φίρμα συνεχώς ετοιμάζει νέα πράγματα. Μπορεί να δούμε και μεγάλο streetfighter από την CFMoto…Κάθε λίγο έχουμε ένα νέο σχέδιο της εταιρείας η οποία βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για νέα μοντέλα σε όλα τα επίπεδα. Πρόσφατα παρουσίασε το MT800 ένα adventure μοντέλο βασισμένο στον κινητήρα 790 της KTM, πιο πριν είχε παρουσιάσει το 1250TR-G έχοντας εξελίξει έναν δικό της μεγάλο κινητήρα 1.279 κ.εκ. ενώ πριν μερικές εβδομάδες παρουσίασε την supersport έκδοση 300SR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται για μια αναβάθμιση των μοντέλων της το 2021 με πρώτο και καλύτερο το 250ΝΚ και το 300NK. Το γυμνό μοντέλο της φίρμας αλλάζει εξωτερικά και γίνεται ακόμα πιο σύγχρονο.

Πρώτες εικόνες του αναβαθμισμένου 250NK...

Νέα σχεδίαση και αναβαθμίσεις για τα 250NK και 300NK

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει δείχνουν ένα πολύ σύγχρονο γυμνό μοντέλο, πιθανότερο με τον Η CFMoto συνεργάζεται με την KTM σε πολλά επίπεδα250άρι και τον 300άρι κινητήρα ο οποίος αποδίδει 24 και 29 ίππους αντίστοιχα. Το εμπρός μέρος είναι επιθετικό με τα πλαϊνά πλαστικά να είναι διαφορετικά στο πάνω μέρος του ρεζερβουάρ, ενώ η μάσκα είναι ελαφρώς αναβαθμισμένη. Το πίσω μέρος επίσης είναι επιθετικό, ενώ το σωληνωτό πλαίσιο είναι σε κοινή θέα αγκαλιάζοντας τον κινητήρα. Το ψαλίδι είναι εντελώς νέο, δεν είναι πλέον σωληνωτό και δείχνει πιο στιβαρό.

Θα δούμε τους επόμενους μήνες τι έχει να μας προσφέρει ακόμα η CFMoto. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένουμε πολύ σημαντικά μοντέλα και μεγάλη γκάμα.

Ίσως αυτό να είναι το 300NK...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το supersport τσέπης της CFMoto έρχεται στην Ευρώπη

Πρώτες επίσημες εικόνες του CFMoto MT800

Μέσω Facebook το νέο CFMoto CLX 700

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης