Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μπορεί η Benelli για το 2021 να μη μας έχει δείξει ακόμα κάτι καινούριο όσον αφορά τα μοντέλα της, ωστόσο Ο κινητήρας έχασε λίγη ισχύ για χάρη των προδιαγραφών Euro5.αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύει πίσω από τις κουρτίνες σε νέα project. Ένα από αυτά τα σχέδια είναι ένα νέο μικρό supersport μοντέλο το οποίο θα είναι βασισμένο στο BN302.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το supersport μοντέλο είναι ήδη διαθέσιμο σε κάποιες αγορές, αλλά τώρα έχουμε να κάνουμε με μία εντελώς καινούρια μοτοσικλέτα. Σύμφωνα με σχέδια που κατατέθηκαν προς πιστοποίηση, αποκαλύφθηκε το νέο 302R, το οποίο υπόσχεται οδηγική απόλαυση σε δρόμο και πίστα.

Η εμφάνιση της μοτοσικλέτας είναι καινούρια με κάθετα φωτιστικά σώματα εμπρός τύπου LED, όπως το παλιό Tornado Tre του 2000. Τα γραφικά στα φέρινγκ είναι αναβαθμισμένα, η σέλα είναι επίσης καινούρια, το ίδιο και η ουρά, η οποία είναι επιθετική και ψηλά τοποθετημένη.

Εντελώς νέα σχεδίαση για το νέο supersport της Benelli.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κινητήρας και πλαίσιο παραμένουν ίδια, με Euro5 προδιαγραφές

Ο κινητήρας και το πλαίσιο του Benelli 302R αναμένεται να είναι ίδια με εκείνα του BN302. Το μηχανικό δικύλινδρο Το βάρος έχει μειωθεί κατά 8 κιλά!σύνολο των 300 κ.εκ. αναμένεται να αποδίδει περίπου 35 ίππους περνώντας τις προδιαγραφές Euro5, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας θα είναι 182 κιλά.

Επίσημη ανακοίνωση για το νέο αυτό μοντέλο δεν υπάρχει ακόμη, παρ΄ όλα αυτά δεν αποκλείεται μέσα στο 2021 να έχουμε ευχάριστες εξελίξεις. Άλλωστε με τον ερχομό του CFMoto 300SR η κατηγορία έχει αποκτήσει ξανά ανταγωνισμό και ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα στον Φεβρουάριο η νέα γενιά ηλεκτρικών μοτοσικλετών Super Soco

Δυνατά μπαίνει στο 2021 η Benelli

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης