Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η κινεζική φίρμα NIU έχει μπει για τα καλά στην αγορά των ηλεκτρικών scooter παρουσιάζοντας αξιόλογα Η παραγωγή του NIU RQi καθυστέρησε λόγω Covid-19μοντέλα με όμορφο στιλ και αξιοπρόσεκτη τεχνολογία. Πρόσφατα μάλιστα παρουσίασε και την πρώτη της σειρά ηλεκτρικών πατινιών, τα NIU Kick Scooter, ενώ τώρα οι φήμες θέλουν την εταιρεία να ετοιμάζει και την πρώτη της ηλεκτρική μοτοσικλέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο είχαμε δει ως concept στις αρχές του 2020 στην Αμερική με την κωδική ονομασία RQiPro και τώρα όπως όλα δείχνουν είναι κοντά στην παραγωγή. Η ηλεκτρική μοτοσικλέτα της NIU αναμένεται να χρησιμοποιεί δοκιμασμένες λύσεις της εταιρείας με έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος θα αποδίδει 6,1 ίππους και τελική ταχύτητα που θα ξεπερνάει τα 100Km/h.

Το βίντεο παρουσίασης του RQi στον Ιανουάριο του 2020.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα στο 2021 αναμένεται το μικρό RQi

Οι μπαταρίες θα είναι αποσπώμενες με αυτονομία κοντά στα 120 χιλιόμετρα. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης Το… γρήγορο RQi Pro θα έχει ενδιαφέρον…είναι ότι αυτό θα είναι μόνο μία από τις εκδόσεις του μοντέλου. Η NIU θα παρουσιάσει και μια πιο δυνατή έκδοση της μοτοσικλέτας με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 43 ίππων και τελική ταχύτητα που θα ξεπερνάει τα 160Km/h.

Το RQi αναμένεται στην Ευρώπη ως μοντέλο 2022, ενώ στην αγορά της Κίνας θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2021.

Το καλοκαίρι είδαμε για πρώτη φορά ολοκληρωμένη τη μοτοσικλέτα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα 2.999€ το νέο Niu MQi GT μέχρι 28 Φεβρουαρίου

Αυτό το ηλεκτρικό scooter… πετάει!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης