Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Petronas Yamaha ανακοίνωσε πως στους δύο αγώνες της Αυστρίας και στο Grand Prix του Silverstone Ο Crutchlow θα αγωνιστεί και στο Silverstone, μπροστά στους συμπατριώτες του.στη Βρετανία τη θέση του Franco Morbidelli θα πάρει ο Cal Crutchlow. Ο Βρετανός αναβάτης έρχεται από τα… αποδυτήρια, καθώς φέτος είναι ο επίσημος δοκιμαστής της Yamaha και θα επιστρατευθεί για τρεις αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Franco Morbidelli δεν έχει συνέλθει ακόμη από τον τραυματισμό του στο γόνατο και συνεχίζει την αποθεραπεία του. Η επέμβαση που έκανε τον προηγούμενο μήνα πήγε καλά, ωστόσο το πιθανότερο είναι να τον δούμε πάλι να οδηγεί την M1 του στο Misano.

Ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο MotoGP στις 8 Αυγούστου ο Βρετανός.

Ο Crutchlow να συναντήσει ξανά τον Dani Pedrosa εντός πίστας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Crutchlow σταμάτησε τους αγώνες μόλις πέρυσι και αμέσως η Yamaha τον πήρε στις τάξεις της για να Ο Crutchlow έχει αγωνιστεί σε Honda, Ducati και Yamaha.βοηθήσει στην εξέλιξη της M1. Ο Βρετανός έγινε άμεσα δυνατό πλεονέκτημα στην εργοστασιακή ομάδα συμβουλεύοντας κυρίως τον Fabio Quartararo, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Ο βετεράνος αναβάτης στην Αυστρία θα συναντήσει και τον Dani Pedrosa, ο οποίος επιστρέφει για (τουλάχιστον) έναν αγώνα με την εργοστασιακή ομάδα της KTM ως wildcard. «Το θετικό είναι ότι θα έχω μια καλή ευκαιρία να συγκρίνω τις μοτοσικλέτες και να συλλέξω πολλά δεδομένα για τη Yamaha» σχολίασε ο Crutchlow για το πλάνο του στην Αυστρία.

Από την προηγούμενη θητεία στη Yamaha Tech3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακυρώθηκε και το MotoGP της Ταϊλάνδης

Τον Σεπτέμβριο επιστρέφει στην Petronas Yamaha ο Morbidelli

Διαζύγιο-βόμβα στο MotoGP με τον Vinales να αφήνει τη Yamaha

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης