Δεν ολοκληρώθηκε με το δεξί η παρουσία των δύο Ελλήνων αναβατών στο Red Bull MotoGP Rookies Cup που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ισπανία. Οι συμπατριώτες μας δεν σημείωσαν τους χρόνους που έπρεπε με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να προκριθούν και να συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015.

Άτυχος ο Δημήτρης Καρακώστας στο Red Bull MotoGP Rookies Cup

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι έγραψε η μητέρα του “Notis”
Τόσο η παρουσία του Νότη Παπαπαύλου (που συμμετείχε για δεύτερη φορά) όσο και αυτή του Δημήτρη Καρακώστα ήταν πολύ σημαντική καθώς έδειξαν πως η μικρή Ελλάδα μπορεί στο μέλλον να έχει το δικό της εκπρόσωπο σε ένα σημαντικό θεσμό.  Αίσθηση προκάλεσαν τα λόγια της μητέρας του Νότη Παπαπαύλου, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

«Τελείωσε αναπάντεχα άδοξα το ταξίδι στο όνειρο για συμμέτοχη στο Red Bull MotoGP Rookies Cup. OΟ Νότης Παπαπαύλου
Νότης έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. Έφυγε από την Ελλάδα οπλισμένος με πίστη, μαχητικότητα και προετοιμασία προς τον στόχο. Μάλλον αυτά δεν είναι αρκετά……Θα συνεχίσει όμως γιατί έχει μάθει καλά να αντιμετωπίζει όλες τις δυσκολίες και να σηκώνεται δυνατός και έτοιμος να προχωρήσει σε ένα δρόμο που γνωρίζει εκ των πρότερων ότι είναι ανηφορικός. Εγώ ως μητέρα του μέσα από αυτή την σελίδα θέλω να του πω πως για μένα ο αγώνας που έχει κάνει τόσο καιρό μου προκαλεί αισθήματα περηφάνιας και συγκίνησης και πως ο τρόπος που πορεύεται είναι παραδειγματικός ακόμα και για μένα που τον γνωρίζω καλά.
Να ευχαριστήσω εδώ την Red Bull Ελλάδας και την ΑΜΟΤΟΕ που συνέδραμαν στα έξοδα του ταξιδιού και όλους εσάς που είστε πάντα δίπλα στον Νότη και τον στηρίζετε με τα θερμά σας σχόλια. Αυτή την στιγμή ο Νότης συνεχίζει ένα πρόγραμμα προπονήσεων στην Ισπανία στο IMR school. Και προχωράμε…..»


Παρακολουθήστε παλαιότερη συνέντευξη της μητέρας του Νότη Παπαπαύλου…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στην Ισπανία στο IMR school συνχίζει τις προπονήσεις του ο Νότης Παπαπαύλου

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης