Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha γιορτάζει τα 20 χρόνια από την πρώτη φορά που παρουσίασε το μεγάλο της scooter T-MAX καιΘερμαινόμενη σέλα και grip για το μοναδικό αυτό T-MAX δίνει στο κοινό μια ξεχωριστή επετειακή έκδοση. Το T-MAX 20th Anniversary θα παραχθεί σε μόλις 560 μονάδες και η βασική του διαφορά από ένα απλό 560 θα είναι στα χειροποίητα ανθρακονημάτινα κομμάτια που θα διαθέτει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή ακριβώς θα είναι σφυρήλατα τα κομμάτια carbon κάθε μοτοσικλέτα θα έχει διαφορετική μορφή με μοναδικά σχήματα. Τα εξαρτήματα θα είναι στο κεντρικό τούνελ ανάμεσα στα πόδια, το εμπρός φτερό, η σέλα με κίτρινη ραφή, η ηλεκτρική ζελατίνα, ενώ θα υπάρχουν και ξεχωριστά λογότυπα με κίτρινο και γκρι φόντο.

Είκοσι χρόνια T-MAX με πάνω από 300.000 πωλήσεις στην Ευρώπη

Το T-MAX είναι το scooter που άλλαξε τα πάντα στην κατηγορία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το T-MAX αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο scooter καθώς συνδύασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη Στον εξοπλισμό και αυτόματος ρυθμιστής ταχύτηταςσυμπεριφορά και τις επιδόσεις μιας σπορ μοτοσικλέτας με την άνεση και την πρακτικότητα ενός scooter. Αυτή είναι η 7η γενιά του T-MAX το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 300.000 μονάδες μόνο στην Ευρώπη, νούμερα τα οποία δείχνουν και την εμπορική επιτυχία του scooter της Yamaha.

Το επετειακό T-MAX θα πουληθεί μόνο διαδικτυακά και θα είναι διαθέσιμο από τις 31 Μαρτίου 2021.

Η παρουσίαση του επετειακού Yamaha

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αποστολή στη Φλωρεντία μέσα από ένα smartphone

Τέσσερα εργοστάσια μοτοσικλέτας ανοίγουν την πόρτα στην ηλεκτροκίνηση

Πρώτη επαφή με το Yamaha ΝΜΑΧ 125 στην Ιταλία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης