Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στις 5 Φεβρουαρίου η Suzuki εγκαινιάζει για το κομμάτι της μοτοσικλέτας μια καινούρια εντυπωσιακή Στις 28 Ιανουαρίου αρχίζουν οι εγγραφές…πλατφόρμα για τους φίλους και όχι μόνο, της φίρμας. Πρόκειται για μια πλατφόρμα επικοινωνίας η οποία ονομάζεται Suzuki Global Salon και έχει στόχο να φέρει τους πελάτες της Suzuki κοντά στα νέα μοντέλα, στις εκδηλώσεις και στην φιλοσοφία της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επισκέπτης μπορεί μέσω του εικονικού περιβάλλοντος να επισκεφτεί μια έκθεση μοτοσικλέτας, να δει την μοτοσικλέτα που τον ενδιαφέρει και να την διαμορφώσει όπως θέλει σε χρώματα και αξεσουάρ της αρεσκείας του. Η πλατφόρμα μάλιστα θα δίνει τη δυνατότητα και αλληλεπίδρασης μεταξύ των επισκεπτών, ενώ εκεί θα παρουσιαστούν όλα τα νέα μοντέλα της φίρμας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ένα από τα μοντέλα που θα απολαύσεις είναι το επετειακό GSX-R1000R

Μία έκθεση Suzuki στο κινητό σου τηλέφωνο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα από τον υπολογιστή σου λοιπόν ή το smartphone σου θα μπορείς να επισκεφτείς αυτό το “Παγκόσμιο Παρουσίαση νέων μοντέλων σε παγκόσμια κλίμακα…Σαλόνι” όπως το ονομάζει η Suzuki και να μείνεις κοντά στα αγαπημένα σου μοντέλα ξεχνώντας την πανδημία και τους περιορισμούς. Μάλιστα, αργότερα θα υπάρξει και ειδικό app για κινητά τηλέφωνα με την συγκεκριμένη εφαρμογή.

Οι εγγραφές στη νέα πλατφόρμα θα ξεκινήσουν στις 28 Ιανουαρίου και τα “εγκαίνια” θα πραγματοποιηθούν στις 5 Φεβρουαρίου.

Την εγγραφή σας μπορείτε να την κάνετε ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επετειακό GSX-R750 και νέα χρώματα για το GSX-S 750 από την Suzuki

Το Suzuki SV650 αποκτά café racer «αδερφάκι»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης