Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα μοντέλα της Voge τα οποία έχουν γνωρίσει ιδιαίτερη επιτυχία στην Ελλάδα είναι το 300DS. O Η τιμή του Voge 300DS είναι στα €4.095.πολυχρηστικός χαρακτήρας της μοτοσικλέτας, σε συνδυασμό με το καλοφτιαγμένο σύνολο, έχει κερδίσει το αγοραστικό κοινό, το οποίο εκτιμάει την ευχρηστία, την οικονομία και την πρακτικότητα που προσφέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 300DS είναι εξοπλισμένο με κινητήρα μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο 292 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 28,2 ίππους και 25Nm ροπής. Ισχυρό του γνώρισμα είναι η γεμάτη λειτουργία στις μεσαίες στροφές, κάτι που τον κάνει πλήρως εκμεταλλεύσιμο σε συνθήκες κίνησης στην πόλη, είτε στην κίνηση είτε σε ανοιχτό δρόμο. Πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα προσφέρουν απροβλημάτιστη λειτουργία και εξαιρετική αίσθηση στον αναβάτη, ο οποίος νιώθει ασφάλεια και άνεση στη σέλα της 300DS.

Πολύ ποιοτική αλουμινένια βαλίτσα για το 300DS.

Έκπτωση περίπου 25% στην τιμή της εργοστασιακής βαλίτσας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ δυνατός είναι και ο εξοπλισμός της Voge, καθώς διαθέτει Full LED φώτα εμπρός και πίσω, θύρα Στη βαλίτσα υπάρχει ανάγλυφο λογότυπο της Voge!φόρτισης USB, προστατευτικά κάγκελα, ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα και οθόνη LCD. Η Voge αυτήν την περίοδο «τρέχει» και μια δυνατή προσφορά όσον αφορά στις αποθηκευτικές ικανότητες της μοτοσικλέτας.

Σε προνομιακή τιμή μπορείς να κάνεις δική σου μια πολύ ποιοτική βαλίτσα Top Case 40 λίτρων κορυφαίων προδιαγραφών. Θα λύσει το πρόβλημα αποθήκευσης του κράνους ή αντικειμένων και θα αυξήσει σημαντικά την εργονομία της μοτοσικλέτας. Είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, διαθέτει ιμάντες συγκράτησης, μαλακή επένδυση εσωτερικά, χειρολαβές μεταφοράς και ειδικά αντανακλαστικά αυτοκόλλητα.

Η βαλίτσα για το Voge 300DS έρχεται πλέον στην τιμή των 215 από €285, ενώ είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό.

Μαλακή εσωτερική επένδυση και ιμάντες συγκράτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ελλάδα το DTX 360 της Kymco

Τέσσερις νέες προτάσεις έρχονται από την Voge

Στην Ελλάδα το πολυαναμενόμενο Voge 650 DSX

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης