Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η BMW μας παρουσίασε πριν από περίπου έναν μήνα το νέο της πρωτοποριακό ηλεκτρικό scooter CE-04. Το ηλεκτρικό CE-04 κοστίζει λίγο κάτω από 10.000€“Φορτωμένο” με απίθανη τεχνολογία, απαράμιλλο στυλ και σούπερ φουτουριστικές λύσεις το νέο BMW άνοιξε το δρόμο στις μελλοντικές αστικές μετακινήσεις της γερμανικής φίρμας η οποία επενδύει πάνω σε αυτήν την κατεύθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προχωρώντας λοιπόν προς αυτήν την κατεύθυνση η BMW παρουσίασε δυο νέα ηλεκτρικά οχήματα, ένα τρίκυκλο ποδήλατο και ένα ιδιαίτερο πατίνι. Το Dynamic Cargo είναι ουσιαστικά ένα ηλεκτρικό ποδήλατο το οποίο έχει μεγάλη χρηστική ικανότητα καθώς μπορεί να μεταφέρει αρκετά πράγματα στην πίσω σχάρα του. Ο μεγάλος τροχός εμπρός και οι δύο μικρότεροι πίσω το κάνουν ασφαλές και ικανό να μεταφέρει με στυλ τον αναβάτη και τις αποσκευές του, ενώ η BMW αναφέρει πως θα υπάρχουν πολλά αξεσουάρ για να το φέρεις στα μέτρα σου.

Βόλτα στην πόλη ή μεταφορά αγαθών - τα πάντα μπορείς να κάνεις με στυλ!

Αυτή είναι μόνο η αρχή για την BMW καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες λύσεις αστικής μετακίνησης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με το Dynamic Cargo, η BMW παρουσίασε και ένα πατίνι ηλεκτρικό που το ονομάζει Clever Commute. Η ποιότητα και το ξεχωριστό στυλ θα συνδυαστούν με ικανές επιδόσεις, αναφέρει η BMWΗ δομή του, ιδιαίτερα στο εμπρός μέρος είναι σχεδόν ίδια με το ηλεκτρικό ποδήλατο, ενώ οι τροχοί είναι αρκετά μεγάλοι για πατίνι. Η BMW αναφέρει πως το νέο Clever Commute είναι πάρα πολύ ελαφρύ, ενώ έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς στην πόλη.

Το πατίνι είναι ικανό να διπλώσει και να χωρέσει σε ένα πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου. Ακόμα η BMW δεν έχει δώσει τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο μοντέλων, αλλά το σίγουρο είναι ότι δε θα τα κατασκευάζει στο δικό της εργοστάσιο, αλλά θα συνεργαστεί με κάποιον κατασκευαστή στην Ευρώπη για να δημιουργήσει τη δική της σειράς ηλεκτρικών ποδηλάτων και πατινιών.

Το Clever Commute σπάει και μπαίνει στον ειδικό χώρο του πορτμπαγκάζ μιας BMW 320!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αθόρυβη επανάσταση από την BMW ονομάζεται CE 04

Καινούρια R nineT ετοιμάζει η BMW για το 2022

Η BMW παρουσίασε τις R18 Transcontinental και Bagger

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης