Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η σχέση του τρεις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητής MotoGP με την Super Soco είναι εξαιρετική καθώς ο Η συνεργασία της VMoto Soco με τον Jorge Lorenzo ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2021.Ισπανός είναι ο επίσημος πρεσβευτής της φίρμας ηλεκτρικών μοτοσυκλετών και scooter στον κόσμο. Στην EICMA στο Μιλάνο, η VMoto Soco είχε να μας παρουσιάσει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα όπως το νέο της premium παρακλάδι, την VMoto, αλλά και νέα μοντέλα της Super Soco η οποία συνεχίζει να κατασκευάζει σπουδαία ηλεκτρικά μοντέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα μοντέλα τα οποία είχαμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά το Μιλάνο είναι το νέο CUMini. Για να ενισχύσει η αυστραλιανή μάρκα τη σχέση της με τον Jorge Lorenzo αποφάσισε να σχεδιάσει μια νέα έκδοση του μικρού της ηλεκτρικού scooter με αποτέλεσμα να έχουμε το CUMini JL99. Όπως είναι φυσιολογικό, η νέα έκδοση φέρει τη σφραγίδα του Ισπανού αναβάτη κυρίως στο σχεδιαστικό κομμάτι, διότι στις επιδόσεις το scooter παραμένει ένα όχημα αστικών μικρομετακινήσεων.

Ο Jorge Lorenzo απολαμβάνει τη "συνταξιοδότησή" του από το MotoGP.

Premium εξαρτήματα της Rizoma στο scooter του Lorenzo

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον σχεδιασμό, το νέο CUMini JL99 είναι βαμμένο σε χρώμα μαύρο με πολλές κόκκινες λεπτομέρειες. Το Ο Jorge Lorenzo θα αγωνιστεί στο πλευρό του Valentino Rossi στον ετήσιο αγώνα αντοχής που διοργανώνει ο Ιταλός σταρ στο Ράντζο του.νούμερο 99 του πρώην αναβάτη MotoGP δεσπόζει στο πίσω μέρος του scooter, ενώ υπάρχουν γραφικά σε όλη την επιφάνεια του scooter. Καινούρια σχεδίαση έχουν τα φωτιστικά σώματα LED, εμπρός και πίσω, ενώ συναντάμε ίδιου χρώματος κεντρική βαλίτσα. Κερασάκι στην τούρτα είναι τα επιπλέον εξαρτήματα της Rizoma όπως καθρέπτες, φλας και μανέτες.

Μαζί με το CUMini JL99 η Super Soco προσφέρει ένα σακίδιο πλάτης στα χρώματα του Jorge Lorenzo, μια επιπλέον μπαταρία μεγαλύτερη αυτονομία και USB θύρα φόρτισης για το smartphone. Κάθε ένα από τα JL99 CUMini είναι αριθμημένα με ειδική αλουμινένια πλακέτα πάνω στο scooter! Και αν τα χρώματα και ο εξοπλισμός πλησιάζει στο επίπεδο του πρωταθλητή MotoGP, μην περιμένετε και επιδόσεις MotoGP από το scooter του Lorenzo. Το CUMini είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα 600W ο οποίος δίνει τελική ταχύτητα 48Km/h στο scooter ενώ η αυτονομία φτάνει τα 62 χιλιόμετρα με μια φόρτιση.

Το βίντεο της παρουσίασης του Super Soco CUMini.

 

Το scooter του Lorenzo φέρει εξαρτήματα της Rizoma!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η VMoto Soco ετοιμάζει εκπλήξεις στην EICMA 2021

Το ηλεκτρικό scooter CT-3 της Super Soco έρχεται με αυτονομία 180 χιλιόμετρα!

Αποστολή EICMA 2021: H καινούρια premium μάρκα VMoto παρουσιάστηκε στο Μιλάνο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης