Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα πλέον ξεχωριστά ποδήλατα που μπορεί να βρει κάποιος στην αγορά ηλεκτρικών ποδηλάτων είναι Τρομερή σχεδίαση με απόδοση ηλεκτρικού scooter.το Vintage Electric Roadster. Πρόκειται για ένα πολύ ακριβό ηλεκτρικό ποδήλατο το οποίο δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Η αισθητική του είναι retro με στοιχεία roadster, είναι απίστευτα εκλεπτυσμένο και σίγουρα μόλις πέσει το μάτι σου πάνω του είναι αδύνατον να μην το επεξεργαστείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει πάρει στοιχεία από παλιές μοτοσικλέτες όπως το γεγονός ότι ο ηλεκτροκινητήρας του είναι τοποθετημένος ανάμεσα στο πλαίσιο, το τιμόνι είναι φαρδύ και τοποθετημένο αρκετά μπροστά, ενώ και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί προσδίδουν πολυτέλεια. Οι μπαταρίες είναι 1,1kWh και είναι ικανά να δώσουν αυτονομία 120 χιλιομέτρων στο ποδήλατο, ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 30Km/h και στη Race Mode τα 57Km/h!

Απίστευτος σχεδιασμός με ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια.

Στο Race Mode η τελική αγγίζει τα 60Km/h!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας έχει απόδοση 750W, αλλά υπάρχει η επιλογή Race Mode, η οποία μετατρέπει το ποδήλατο σε… πύραυλο απόδοσης 3kW. Οι αναρτήσεις είναι της MRP με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός διαδρομής 60mm, ενώ το πλαίσιο είναι από ενισχυμένο αλουμίνιο. Το βάρος του ποδηλάτου είναι 39 κιλά, ενώ τα φρένα είναι της Promax με δίσκους εμπρός και πίσω.

Η τιμή του ποδηλάτου είναι τσουχτερή και φτάνει τις 5.710€ αλλά σίγουρα θα έχεις στα χέρια σου ένα πολύ γρήγορο και κυρίως πανέμορφο ηλεκτρικό ποδήλατο που θα σε κάνει να ξεχάσεις τις μοτοσικλέτες.

Δείτε σε δράση το Roadster

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης