Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου 2021 ήταν σημαδιακή για την Triumph καθώς από το εργοστάσιο τουΣτην EICMA πάντως το περίπτερο της Triumph συγκέντρωσε τον περισσότερο κόσμο. Hinckley βγήκε από την παραγωγή η μοτοσυκλέτα νούμερο ένα εκατομμύριο. Αυτό το πολύ σημαντικό ορόσημο ήρθε να εορταστεί από τη βρετανική φίρμα παράλληλα με τα 120 χρόνια ζωής της ιστορικής εταιρείας κατασκευής μοτοσυκλετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοτοσυκλέτα η οποία είχε την τιμή να γίνει η εκατομμυριοστή ήταν μια Tiger 900 Rally Pro. Για τις ανάγκες του εορτασμού η συγκεκριμένη Tiger βάφτηκε σε ειδικό ασημί χρώμα, με κόκκινες πινελιές και μοναδικά γραφικά, ενώ τα αποκαλυπτήρια έκανε ο ίδιος ο CEO της Triumph, Nick Bloor μαζί με όλο το προσωπικό στο εργοστάσιο της Βρετανίας.

Η ιδιαίτερη αυτή Tiger 900 θα παρουσιαστεί στην Έκθεση μοτοσυκλέτας του Birmingham.

Δεν θα βγει προς πώληση η συγκεκριμένη Tiger 900 Rally Pro

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη Tiger 900 Rally Pro όπως είναι λογικό δεν θα οδηγηθεί στα καταστήματα προς πώληση. Οι Όποιος επισκεφτεί το εργοστάσιο της Triumph θα νιώσει την εμπειρία των 120 χρόνων ζωής της εικονικής μάρκαςάνθρωποι της Triumph αποφάσισαν να την στείλουν στην έκθεση Motorcycle Live στο Birmingham της Αγγλίας και θα σταθεί σε περίοπτη θέση στο περίπτερο της φίρμας. Μόλις ολοκληρωθεί η έκθεση, η μοτοσυκλέτα θα επιστρέψει στο εργοστάσιο και θα τοποθετηθεί στον ειδικό χώρο που έχει δημιουργηθεί από την Triumph για τα 120 χρόνια ζωής της εταιρείας.

Ο Nick Bloor, CEO της Triumph σχολίασε στις δηλώσεις του ότι από τη στιγμή που αναβίωσε η εταιρεία το 1990 και ξεκίνησε πάλι να σχεδιάζει μοτοσυκλέτες στο κέντρο της Κολωνίας, έχει τρομερά ανοδική πορεία. Στάθηκε επίσης στην έντονη παρουσία στους αγώνες μοτοσυκλέτας όπως το MotoGP μέσω της Moto2 κατηγορίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη νέα προσπάθεια της εταιρείας να μπει δυναμικά στον κόσμο του motocross και του Enduro.

Το βίντεο με το εκατομμυριοστό μοντέλο της Triumph.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποστολή EICMA 2021: Βρετανική επέλαση στο Μιλάνο από την Triumph

Ιστορικές εκδόσεις για τρία μοντέλα της Triumph το 2022

Η χρυσή σειρά της Triumph μεγαλώνει με οκτώ καινούριες εκδόσεις

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης