Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η BMW παρουσίασε στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς ένα πολύ ιδιαίτερο μοντέλο της, το R18. Ένα Εξαιρετικό φινίρισμα για την εντυπωσιακή R18.roadster με τον θηριώδη boxer κινητήρα των 1.802 κ.εκ. το οποίο αποτελεί τον διακαή πόθο για τους ανθρώπους του εργοστασίου καθώς είναι συνυφασμένο με την ιστορία της BMW στο κομμάτι της μοτοσικλέτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τις ευλογίες της BMW ο σχεδιαστικός οίκος Kingston Custom προχώρησε στο customizing του μοντέλου παρουσιάζοντας ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα βασισμένο στο R18. Το «Πνεύμα του Πάθους» όπως το ονόμασε ο Dirk Oehlerking, επικεφαλής του project, είναι κατασκευασμένο πάνω στην R18, χωρίς να πειραχτούν βασικά μέρη της μοτοσικλέτας όπως το πλαίσιο και ο κινητήρας.

Απίστευτη λεπτομέρεια στο σχέδιο του Oehlerking.

Τα περισσότερα εξαρτήματα από τα γνήσια αξεσουάρ της BMW

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο πράγμα που δεν μπορείς να αποφύγεις είναι το ρετρό κάλυμμα του εμπρός και του πίσω τροχού το Οι λεπτομέρειες είναι τόσες που σε κάνουν να χαζεύεις…οποίο είναι απλώς εκπληκτικό. Η λεπτομέρεια στο εμπρός μέρος με το ιστορικό σήμα της BMW, η γνήσια μαύρη βαφή της μοτοσικλέτας με τις άσπρες πινελιές και τα LED φλας είναι μερικά από εκείνα που χαζεύεις με τις ώρες, ενώ δεν μπορείς να μην παρατηρήσεις τη χειροποίητη εξάτμιση.

Τα περισσότερα εξαρτήματα προέρχονται από τον κατάλογο των αξεσουάρ της BMW. Ο Oehlerking πάντως θεωρεί ότι αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό project που έχει σχεδιάσει μέχρι τώρα και φυσικά η BMW τον εμπιστεύτηκε να προχωρήσει σε αυτό το customizing.

Αυτό άνετα θα το έλεγες έργο τέχνης σε δύο τροχούς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καινούρια γκάμα ρουχισμού από την BMW

Με Euro5 κινητήρα το νέο BMW G310R

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης