Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Danilo Petrucci είναι ένας από τους αναβάτες που προσέλκυσαν τα φώτα της δημοσιότητας στο φετινό Ράλι Ντακάρ. Ο Ιταλός προέρχεται από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP και σίγουρα οι περισσότεροι ακολούθησαν την προσπάθειά του στο Ντακάρ για να δουν τι μπορεί να κάνει στον πιο σκληρό αγώνα του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκίνησε καλά τον αγώνα ο Petrucci, αλλά η συνέχεια δεν ήταν αυτή που περίμενε.

 

Τα νέα ωστόσο δεν είναι ευχάριστα για τον Petrucci καθώς στην 2η ειδική διαδρομή του αγώνα αντιμετώπισε πρόβλημα με την KTM του. Στο 115 χιλιόμετρο της ειδικής Hail-Al Artawiyah έκανε μια στάση για να διαπιστώσει ότι όντως είχε κάποιο πρόβλημα με τον κινητήρα της μοτοσικλέτας του. Προσπάθησε να συνεχίσει, ωστόσο το πρόβλημα επέμενε και τελικά σταμάτησε οριστικά στο 150ό χιλιόμετρο της ειδικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα λόγια είναι περιττά!

Προσπάθησε να επιδιορθώσει τη ζημιά, αλλά ήταν αδύνατο και κάλεσε το ελικόπτερο διάσωσης το οποίο τον περισυνέλεξε από το σημείο. Ο Petrucci μπορεί να επιστρέψει στον αγώνα αλλά δεν θα συμπεριληφθεί στα επίσημα αποτελέσματα, πρώτα όμως πρέπει να επισκευαστεί η KTM 450 Rally του. Αν αυτό δεν γίνει τότε θα σημάνει το τέλος για τον αγώνα του Ιταλού σταρ. Πάντως, ο αγώνας συνεχίζεται και ήδη οι μάχες των κορυφαίων είναι έντονες.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ιταλού.

 

Με ελικόπτερο επέστρεψε η μοτοσικλέτα στο σημείο ανασυγκρότησης.

Τρομερή απογοήτευση για τον Petrucci ο οποίος περίμενε κάτι καλύτερο από το πρώτο του Dakar.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης