Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πολύ θετικά τα πράγματα για την Ducati το πρώτο τρίμηνο του 2021 όσον αφορά τις πωλήσεις μοτοσικλετών.Η Ιταλία παραμένει κορυφαία αγορά της Ducati με τις ΗΠΑ και Γερμανία να ακολουθούν Η ιταλική φίρμα έχει να επιδείξει πολλά νέα μοντέλα για τη νέα χρονιά με αιχμή του δόρατος το νέο Multistrada V4 το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο κυριάρχησε στις πωλήσεις ανάμεσα στα μοντέλα της Ducati.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο τρίμηνο λοιπόν η Ducati παράδωσε 12.803 μοτοσικλέτες στους πελάτες τις με την αύξηση σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2021 να είναι στο 33%. Ακόμα και από το πολύ καλό 2019 η Ducati ήταν ανεβασμένη κατά 2% κάτι που δείχνει πως το εργοστάσιο του Borgo Panigale έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες στο ξεκίνημα του 2021.

To Multistrada V4 είναι το κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο της Ducati μέχρι στιγμής.

Τα καλύτερα έρχονται τους επόμενους μήνες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνο που έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία είναι ο ρυθμός παραγγελιών που υπάρχουν για τους επόμενους Μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις αναμένεται το επόμενο τρίμηνομήνες. Η αύξηση αναμένεται να φτάσει τα 93% σε σχέση με το 2020 το επόμενο τρίμηνο κάτι συναρπαστικό αν αναλογιστούμε πως ακόμα δεν έχουμε απαλλαχθεί από την πανδημία, συν του ότι οι μεταφορές έχουν δεχτεί πλήγμα με τα πρόσφατα γεγονότα στον Παναμά.

Η Ducati επένδυσε πολύ σε νέα μοντέλα και αυτό φαίνεται πως αποδίδει. Η γκάμα των Scrambler βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων, ενώ πολύ καλά πάνε τα Streetfighter V4 και Panigale V4. Εκείνο που θα παίξει σημαντικό ρόλο είναι και το νέο Monster το οποίο αναμένεται να έχει αυξημένη ζήτηση το δεύτερο τρίμηνο του 2021.

Η οικογένεια των Scrambler ηγείται των πωλήσεων της Ducati.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP Ισπανία: Κυριαρχία Ducati στη Jerez

Η μόδα των flat track χτύπησε και το Ducati Hypermotard

Στη λίστα της Ducati τα βιοκαύσιμα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης