Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η σημαντικότερη έκθεση μοτοσικλέτας στον κόσμο είναι έτοιμη την επόμενη εβδομάδα να ανοίξει πάλι τις Θα είμαστε εκεί να σας μεταφέρουμε όλα τα νέα της μοτοσικλέτας!πύλες της έπειτα από δύο χρόνια. Η έκθεση EICMA 2021 θα πραγματοποιηθεί από 25-28 Νοεμβρίου για το κοινό, ενώ δύο ημέρες νωρίτερα θα ανοίξει τις πύλες της για τους δημοσιογράφους και τους εμπόρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παρόν και το μέλλον του κόσμου της μοτοσικλέτας θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα στο Μιλάνο και πιο συγκεκριμένα στην Fiera Milano Rho. Η 78η έκδοση της διάσημης έκθεσης αποτελεί το πιο σημαντικό γεγονός στον κόσμο των δύο τροχών και φέτος έχει ακόμα πιο ιδιαίτερη σημασία καθώς έχει να πραγματοποιηθεί δύο χρόνια λόγω της πανδημίας του Covid-19. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε πέντε αίθουσες οι οποίες έχουν σχεδιαστεί από τον Fuksas και περισσότερες από 820 μάρκες θα δώσουν το παρόν.

Η Yamaha θα δώσει δυναμικό παρόν στην EICMA 2021.

Το zougla.gr θα βρίσκεται στην έκθεση EICMA 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάρκεια της EICMA 2021 θα υπάρχουν καινοτομίες, αγώνες, διασκέδαση στους εξωτερικούς χώρουςΣίγουρα δεν θα λείπουν οι διασημότητες τόσο από τον χώρο της Showbiz όσο και από τον χώρο των Motorsports ακόμα και δυνατότητα δοκιμών μοτοσικλετών από τους επισκέπτες. Ακόμα και ειδικό τμήμα με Start-Up εταιρείες θα υπάρξει οι οποίες θα παρουσιάσουν σημαντικές καινοτομίες στον τομέα της μοτοκίνησης. Η έκθεση θα ξεκινήσει την Τρίτη 23 Νοεμβρίου με τους δημοσιογράφους, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου θα προστεθούν οι έμποροι, ενώ από τις 25 μέχρι τις 28 Νοεμβρίου θα είναι η ώρα του κοινού να απολαύσει τη φετινή έκθεση.

Η EICMA 2021 είναι ένα διεθνές γεγονός στο οποίο όλοι θέλουν να δώσουν το παρόν. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το 47% των εταιρειών που θα παρουσιαστούν είναι εκτός Ιταλίας με 35 χώρες να εκπροσωπούνται, χιλιάδες επαγγελματίες του χώρου και πάρα πολλούς δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο. Ο Πρόεδρος της EICMA, Pietro Meda δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την 78η έκθεση EICMA: “Καλώς ήλθες Αδρεναλίνη! Σε έναν τομέα όπου το πάθος είναι αυτό που ακόμα δημιουργεί κίνητρο στην απόκτηση μοτοσικλέτας νομίζουμε ότι μια εικονική λύση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εμπειρία επίσκεψης που έχει ο κόσμος στην έκθεση. Το κοινό και οι επαγγελματίες θέλουν να έχουν ξανά επαφή με τον κόσμο, ιδιαίτερα σε μια δυναμική και ενδιαφέρουσα στιγμή της μοτοκίνησης”, είπε ο κος Meda.

Το zougla.gr θα βρίσκεται στην EICMA 2021 και θα σας μεταφέρει όλη τη δράση, τα νέα, τα απρόοπτα και την ατμόσφαιρα της έκθεσης μέσα από εικόνες, βίντεο, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις.

Μικρό βίντεο παρουσίασης της έκθεσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η έκπληξη της MV Agusta θα έρθει στην EICMA 2021

Τρία σημαντικά μοντέλα περιμένουμε από την Kawasaki στην EICMA 2021

Στην EICMA 2021 θα δούμε το νέο Benelli TRK800

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης