Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Suzuki πριν από μερικές εβδομάδας μας παρουσίασε το ανανεωμένο γυμνό της μοντέλο GSX-S1000 το Η οθόνη είναι LCD έγχρωμη και το κλειδί έχει επανασχεδιαστεί αποκλειστικά για το GSX-S950οποίος έκανε αίσθηση με τις δυναμικές του επιδόσεις και την ανανεωμένη αισθητική του. Τώρα, η Suzuki προχώρησε στην παραγωγή μιας μικρότερης και πιο οικονομικής έκδοσης του μοντέλου προκειμένου να δώσει την ευκαιρία και σε εκείνους που δε θέλουν ένα τόσο extreme γυμνό μοντέλο να μπουν στον κόσμο της Suzuki.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο GSX-S 950 ουσιαστικά βασίζεται στο μεγαλύτερο χιλιάρι μόνο που έχει μειωμένη ισχύ και λιγότερο εκλεπτυσμένες αναρτήσεις. Ο κινητήρας είναι τετρακύλινδρος 999 κ.εκ. με απόδοση 95 ίππους ενώ η ροπή παραμένει υψηλή αγγίζοντας τα 95Nm. Διαθέτει σύστημα υποβοήθησης στο συμπλέκτη και νέο ψεκασμό για ομαλή απόδοση και οικονομία στο καύσιμο.

Προσιτό τόσο οικονομικά όσο και οδηγικά το νέο GSX-S 950.

Αναρτήσεις και φρένα είναι διαφορετικά σε σχέση με το 1000άρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλαίσιο και το ψαλίδι προέρχονται από το GSX-S1000, αντίθετα με τις αναρτήσεις οι οποίες είναι από  Τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης είναι Dunlop Sportmax Roadsport 2το πιο οικονομικό πακέτο της KYB. Το εμπρός πιρούνι είναι ανεστραμμένο 43mm, ενώ το πίσω μονό αμορτισέρ ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση. Στα φρένα συναντάμε δαγκάνες της Tokico ακτινικές με ABS, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 214 κιλά.

Στα ηλεκτρονικά βρίσκουμε αρκετά καλούδια όπως σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, σύστημα εύκολης εκκίνησης και LED φωτιστικά σώματα. Το τιμόνι είναι διαφορετικό σε σχέση με το GSX-S1000, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 19 λίτρα. Η μοτοσικλέτα αναμένεται στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο σε τρεις χρωματισμούς.

Βίντεο παρουσίασης της Suzuki GSX-S 950.

 

Στο κόκκινο/άσπρο χρώμα είναι πιο εκλεπτυσμένο.

 

Το πιο χαρακτηριστικό σημείο της μοτοσικλέτας είναι τα πλαϊνά καπάκια και το εμπρός φωτιστικό σώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμάζει νέο GSX-R1000 η Suzuki;

Το Suzuki Katana μετατρέπεται στο απόλυτο νεο-ρετρό superbike

Περιορισμένη Web Edition έκδοση του Suzuki GSX-S1000

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης