Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati είναι από τις εταιρείες που κατάφεραν να καταγράψουν σημαντική αύξηση πωλήσεων μέσα στοH πιο ακριβή μοτοσικλέτα της Ducati είναι η Superleggera V4 στα 122.000€! 2021 απολαμβάνοντας τους καρπούς της πολύ δυνατής γκάμας μοτοσικλετών της. Για το 2022 η ιταλική μάρκα έχει βάλει ακόμα μεγαλύτερους στόχους με ακόμα περισσότερα νέα μοντέλα τα οποία έχουν ως γνώμονα την υψηλού επιπέδου τεχνολογία, τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και το μοναδικό DNA της Ducati.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ducati ανακοίνωσε τον καινούριο τιμοκατάλογο για τα μοντέλα του 2022 έχοντας ως αιχμή του δόρατος τις ολοκαίνουριες μοτοσικλέτες. Στην κορυφή του ενδιαφέροντος είναι αδιαμφισβήτητα η Multistrada V2, μια adventure μοτοσικλέτα με δικύλινδρο L2 κινητήρα 937 κ.εκ. και απόδοση 113 ίππους η οποία έρχεται με αρχική τιμή 15.600€. Όλα τα βλέμματα πάντως είναι στραμμένα στη νέα Multistrada V4 Pikes Peak η οποία είναι η πιο σπορ Multistrada που κατασκευάστηκε ποτέ με τον V4 κινητήρα απόδοσης 170 ίππων, τροχούς 17 ιντσών και αναρτήσεις της Ohlins. Η τιμή της… 31.900€!

Το κορυφαίο Streetfighter V4SP έρχεται στην τιμή των 37.700€!

Τέσσερα χρόνια εγγύηση για όλα τα μοντέλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη λίστα της Ducati με τα νέα μοντέλα βρίσκουμε τις καινούριες Streetfighter V2 στα 19.000€ και StreetfighterΗ πιο προσιτή Ducati στον τιμοκατάλογο του 2022 είναι η Scrambler Icon Black στα 10.190€ V4SP, ενώ σημαντικές αναβαθμίσεις παρουσιάζει και η κορυφαία Panigale V4S. Στα δημοφιλή Scrambler η Ducati έχει να προσφέρει την έκδοση Urban Motard και 1100 Tribute PRO, ενώ υπάρχει και η εξωτική έκδοση Black & Steel της Diavel 1260.

Πολύ σημαντικό στοιχείο για το 2022 είναι ότι η Ducati προσφέρει πλέον για όλα τα μοντέλα της τέσσερα χρόνια εργοστασιακή εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Το πρόγραμμα 4 EVER Ducati δείχνει την εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία και στην υψηλή τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η μάρκα στο πέρασμα των ετών, επιβραβεύει έμπρακτα την αγάπη και εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες της προς την Ducati.

Ο τιμοκατάλογος Ducati 2022 ΕΔΩ.

Το βίντεο παρουσίασης της Multistrada V2.

 

Οι αναβάτες MotoGP βοήθησαν την Ducati στην εξέλιξη της Panigale V4S.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο e-scooter από την Ducati με σύστημα ανέπαφης εκκίνησης

Ρεκόρ πωλήσεων για την Ducati το 2021

Ο Jorge Martin «στύβει» την Ducati Panigale V4S σε προπόνηση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης