Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα που μας παρουσίασε η Honda στην Έκθεση EICMA στο Μιλάνο ήταν το Στον προαιρετικό εξοπλισμό συναντάμε και θερμαινόμενα grip.scooter ADV350. Πρόκειται για το μικρό αδερφάκι του X-ADV 750 το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και τώρα γίνεται προσιτό ακόμα και σε εκείνους που θέλουν ένα πιο πρακτικό και καθημερινό μέσο μετακίνησης με όλες τις αρετές του crossover scooter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ενδιαφέρον αυτό μοντέλο της Honda έφτασε πλέον στη χώρα μας και είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς, κόκκινο, γκρι και ασημί. Η τιμή του διαμορφώνεται στα 6.690€, ενώ με την έξυπνη κεντρική βαλίτσα Smart Top Box της Honda η τιμή ανεβαίνει στα 7.190€.

Έντονες γωνίες και μεγάλα LED φωτιστικά σώματα με DRL φώτα ημέρας στη μάσκα εμπρός.

Δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης με κινητήρα απόδοσης 29 ίππων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδιαστικά, το νέο ADV 350 ακολουθεί τη φιλοσοφία του μεγαλύτερου X-ADV με έντονες γωνίες και Το ADV350 είναι εξοπλισμένο με σύστημα ειδοποίησης σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος.περιπετειώδη εμφάνιση. Ο κινητήρας του scooter είναι ο δοκιμασμένος μονοκύλινδρος των 330 κ.εκ. αποδίδει 29,2 ίππους και 31,5Nm ροπής. Ο προηγμένος ψεκασμός και το σύστημα ηλεκτρονικού γκαζιού προσφέρουν ομαλή λειτουργία και δυναμικές επιδόσεις, ενώ το ADV350 είναι εξοπλισμένο και με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης.

Σημαντική δουλειά έχει κάνει η Honda στις αναρτήσεις καθώς έχει τοποθετήσει ένα ανεστραμμένο πιρούνι Showa 37mm εμπρός και δύο αμορτισέρ επίσης της Showa πίσω με ξεχωριστά δοχεία αερίου. Οι τροχοί είναι 15 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω, ενώ τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 256mm εμπρός και έναν δίσκο 240mm πίσω και ABS. Το νέο ατσάλινο πλαίσιο βοηθάει το βάρος του scooter να παραμείνει στα 186 κιλά, ενώ το ρεζερβουάρ καυσίμου έχει χωρητικότητα 11,7 λίτρα.

Το Smart Top Box συνδέεται με το σύστημα χωρίς κλειδί της Honda.

Εντυπωσιακός είναι ο εξοπλισμός του Honda ADV350 ο οποίος περιλαμβάνει LCD οθόνη πληροφοριών με δυνατότητα συνδεσιμότητας με smartphone, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, USB θύρα φόρτισης και μεγάλος χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα για δύο κράνη. Στον προαιρετικό εξοπλισμό το νέο scooter μπορεί να αποκτήσει σύστημα φωνητικών εντολών της Honda.

Το βίντεο παρουσίασης του Honda ADV350.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή η Honda CBR1000RR-R είναι αφιερωμένη στην πίστα του Spa-Francorchamps

Οι Marquez και Nakagami αποκαλύπτουν το επετειακό Honda CBR1000RR

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης