Μέσω κατασκοπευτικών φωτογραφιών που πρόσφατα έκαναν την εμφάνισή τους, είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν αργεί να έρθει η πιο δυνατή και ελαφριά έκδοση που μπορεί να έχει μια Ducati και η οποία δεν είναι άλλη από τη «Superleggera».

Με τη σημασία της λέξης «superleggera» να μεταφράζεται ως «υπερελαφριά», εύκολα καταλαβαίνει κάποιος πως η έκδοση με τα υλικά από το υψηλότερο ράφι δεν αργεί, καθώς το Panigale V4 με την ανθρακονημάτινη περιβολή έκανε την εμφάνισή του. Νέο φαίνεται να είναι μάλιστα και το υποπλαίσιο, αποσκοπώντας πιθανότατα στην περαιτέρω μείωση του βάρους. Από ανθρακόνημα φαίνεται να είναι και οι τροχοί, όμοιοι με εκείνους του 1299, ενώ αντίθετα συμβατική φαίνεται να είναι η προσέγγιση στο πλαίσιο, το οποίο μάλλον παραμένει από αλουμίνιο, όπως και στο V4R. Μιας και αναφερθήκαμε στο V4R, μπορούμε να διακρίνουμε και το αεροδυναμικό πακέτο το οποίο έρχεται διατηρώντας τα «φτεράκια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εξάτμιση φαίνεται να έρχεται από την Anniversario έκδοση της μοτοσυκλέτας, ενώ το εκεί υλικό που κυριαρχεί είναι το τιτάνιο. Όπως προείπαμε, τα περιφερειακά αναμένονται κορυφαία, όπως τα Öhlins NPX 25-30 και TTX36 σε μπροστά και πίσω ανάρτηση αντίστοιχα. Συνολικά, αναμένεται μείωση βάρους κοντά στα 10 κιλά από τη στάνταρ έκδοση της μοτοσυκλέτας, με την τελική ιπποδύναμη να παραμένει προς το παρόν άγνωστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην ανησυχείτε όμως, στις 23 του μήνα θα έχουμε την αποκάλυψη και της εν λόγω μοτοσυκλέτας, καθώς επίσης και όλης της σειράς του 2020. Μείνετε συντονισμένοι, γιατί τις επόμενες μέρες θα σας πούμε πώς να παρακολουθήσετε το event σε live streaming!

Πηγή φωτογραφιών: MCN

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης