Η δεύτερη έκδοση του παγκόσμιου διαγωνισμού Ducati Scrambler Custom Rumble φτάνει στην τελική της ευθεία, με τέσσερις προτάσεις να έχουν επιλεχθεί σαν οι καλύτερες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέσσερις φιναλίστ επιλέχθηκαν από 132 προσπάθειες customizing του δημοφιλούς Ducati Scrambler από όλο τον κόσμο. Πάνω από 200.000 ψήφους έχει δεχθεί η ιστοσελίδα που συγκέντρωνε τις προτιμήσεις και ο τελικός νικητής θα αναδειχθεί τον Ιούλιο, κατά τη διάρκεια του World Ducati Week 2018 στο Borgo Panigale στη Bologna. Η δεύτερη έκδοση του διαγωνισμού, που γίνεται ανά διετία, αφορά στα πιο εντυπωσιακά εξατομικευμένα Ducati Scrambler.

Μετά από μήνες σχολαστικής, παθιασμένης εμπλοκής με το θέμα της μετατροπής-μετάλλαξης-μεταμόρφωσης των μοτοσυκλετών τους από εξειδικευμένους μηχανικούς ανά την υφήλιο, έχουν επιλεχθεί τέσσερις φιναλίστ, που θα αγωνιστούν για την πρώτη θέση. Ο διαγωνισμός είναι χωρισμένος σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες και οι συμμετέχοντες έλαβαν ψηφιακή ψηφορορία μέσω του scramblerducati.com. Οι 132 συμμετέχοντες προσέφεραν μια τεράστια ποικιλία στυλ και πρωτότυπων ερμηνειών, από Café Racer μέχρι Bobber, όπως επίσης και μια ηλεκτρική πρόταση ονόματι D-EV Project.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τέσσερις φιναλίστ

–       «ESG Rumble 400»

–       «The Batass»

–       «Black Ant»

–       «Aree»

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι του “Custom Rumble” άρχισαν να δουλεύουν πάνω στις μοτοσυκλέτες από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία ξεκίνησε από τα τέλη Οκτωβρίου και συνεχίστηκε μέχρι το Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Η αγωνία για την ανάδειξη του τελικού νικητή μεγάλη και υπομονή μέχρι τις 20 Ιουλίου, όταν και μια κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων – σχεδιαστών και μηχανικών θα λάβει την τελική απόφαση. Ο νικητής θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Καλιφόρνια για δύο, πέρα από την παγκόσμια αναγνώριση βεβαίως. Περισσότερες πληροφορίες στο www.scramblerducati.com

Πηγή: motorbike.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης