Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Αν ετοιμάζεστε να μπείτε στον κόσμο της περιπέτειας και των ταξιδιών στους δύο τροχούς καλό είναι να ρίξετε Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος.μια ματιά στην απίθανη έκδοση Travel του premium Ducati Multistrada 1260 Enduro. Η Ducati προσφέρει στην Ελλάδα ένα απίθανο πακέτο ταξιδιωτικών αξεσουάρ που κάνουν τη μοτοσικλέτα ακόμα πιο δυνατή στο κομμάτι του εξοπλισμού και της εργονομίας ανεβάζοντας τον πήχη κατακόρυφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πακέτο αξίας 3.500€ προσφέρεται χωρίς επιπλέον χρέωση από την Ducati και περιλαμβάνει αλουμινένιες πλαϊνές βαλίτσες, ποιοτικό Top Case και προστατευτική επένδυση στο ψυγείο. Στον ήδη λοιπόν εντυπωσιακό εξοπλισμό έρχονται να προστεθούν ποιοτικά αξεσουάρ της Ducati για να την μετατρέψουν στο απόλυτο ταξιδιωτικό “εργαλείο”. Η προσφορά θα ισχύσει μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος.

Σε κόκκινο και μπεζ χρωματισμό θα είναι διαθέσιμη η μοτοσικλέτα.

Έτοιμη για τον γύρο του κόσμου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ducati Multistrada 1260 Enduro είναι εφοδιασμένη με τον γνωστό L2 κινητήρα Testastretta DVT των 1.262 Η μοτοσικλέτα διαθέτει και σύστημα συνδεσιμότητας Bluetooth μέσω της εφαρμογής Ducati Link App.κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 158 ίππους και 128Nm ροπής. Ο βασικός εξοπλισμός της Enduro είναι άκρως εντυπωσιακός καθώς διαθέτει σύστημα αλλαγής ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη quickshifter, ηλεκτρονικές αναρτήσεις Skyhook EVO, ρυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, ABS στροφής στα φρένα, σύστημα ελέγχου της σούζας, επιλογές οδήγησης και σύστημα αυτόματης ρύθμισης ταχύτητας ταξιδιού.

Για την ευκολία του αναβάτη η Ducati έχει εξοπλίσει το Multistrada 1260 Enduro με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, φώτα τεχνολογίας LED με σύστημα φωτισμού στροφής και οθόνη TFT 5 ιντσών. Η Ducati προσφέρει τη μοτοσικλέτα σε δύο χρωματισμούς, κόκκινο και μπεζ με την τιμή να διαμορφώνεται στα 23.900€ και 24.100€ αντίστοιχα. Η μοτοσικλέτα καλύπτεται με εγγύηση τεσσάρων ετών, ενώ μπορεί να γίνει δική σας και μέσω του προγράμματος χρηματοδότησης Ducati4U με προνομιακό επιτόκιο μόλις 3,9%, το χαμηλότερο της αγοράς, προκαταβολή από 20% και εξόφληση έως και 60 μήνες.

Βίντεο από την Ducati Αυστραλίας με 1260 Enduro και 950S.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της Ducati και των Grand Prix, Paul Smart

Η Ducati αποκαλύπτει το εντυπωσιακό Multistrada V4 Pikes Peak

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης