Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ακόμα ένα πολύ ικανοποιητικό διήμερο στο Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup 2021 είχε ο Γιάννης Ο Περιστεράς έχει τη στήριξη της Μοτοδυναμικής Yamaha!Περιστεράς, ο οποίος εκπροσωπεί την Ελλάδα. Ο νεαρός Έλληνας αναβάτης βρέθηκε στην πίστα του Magny Cours της Γαλλίας για τον προτελευταίο γύρο του θεσμού και έδωσε μεγάλες μάχες για ένα καλό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο σκέλος του αγώνα πάλεψε για τη νίκη, αλλά στο προσπέρασμα για την πρώτη θέση συγκρούστηκε με τον συναθλητή του και σημείωσε πτώση. Συνέχισε τον αγώνα, αλλά τερμάτισε μόλις στη 18η θέση.

Έδωσε τις μάχες του ο Περιστεράς και έδειξε για μια ακόμα φορά ότι έχει ότι χρειάζεται για να βρίσκεται ανάμεσα στους πρώτους.

Στη Βαρκελώνη στις 18 Σεπτεμβρίου ο τελευταίος αγώνας της σεζόν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο σκέλος ήταν εξίσου δυνατός, αλλά ένα λάθος τον ανάγκασε να μείνει στη μάχη της 3ης θέσης. ΣτοΕίναι θέμα χρόνου να ανέβει στο βάθρο ο Περιστεράς. τέλος, έκανε την προσπάθειά του για το βάθρο, αλλά έμεινε τελικά στην 6η θέση με διαφορά μόλις 0.838 δευτερόλεπτα από τον πρώτο!

Ο Περιστεράς βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας και πλέον έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στη Βαρκελώνη. «Ήταν ο πιο σκληρός Αγώνας από την αρχή του Πρωταθλήματος, με πάρα πολλά δυνατά προσπεράσματα από όλους στο γκρουπ των πρώτων. Ο καθένας μας θα μπορούσε να είναι είτε στο βάθρο, είτε στην αμμοπαγίδα» ανάφερε ο 16χρονος και έδωσε υπόσχεση ότι θα τα δώσει όλα στη Βαρκελώνη για το βάθρο.

Δείτε στιγμιότυπα από τον προηγούμενο αγώνα της Τσεχίας:

 

Απαραίτητη η αυτοσυγκέντρωση πριν τη μάχη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκληρή κριτική του Περιστερά για αντιαθλητική συμπεριφορά των συναθλητών του στο Yamaha Cup

Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV: Aξιόλογη παρουσία του Γιάννη Περιστερά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης