Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Royal Enfield παρουσίασε πριν από μερικούς μήνες το ανανεωμένο της Himalayan. Ουσιαστικά είναι η Οι τροχοί είναι 21 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω.πρώτη μεγάλη ανανέωση για το σημαντικό μοντέλο της Enfield από τότε που παρουσιάστηκε πρώτη φορά και διαθέτει αναβαθμίσεις τόσο στο οδηγικό κομμάτι όσο και στον εξοπλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτο και βασικό στοιχείο του νέου Himalayan είναι ο κινητήρας, ο οποίος πλέον είναι εναρμονισμένος με τις προδιαγραφές ρύπων Euro5. Το μονοκύλινδρο, αερόψυκτο σύνολο των 411 κ.εκ. αποδίδει 24 ίππους και 32Nm ροπής και συνεργάζεται με ένα 5τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων. Ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι ομαλός σε λειτουργία και έχει αποδείξει την αξιοπιστία του στο πέρασμα των χρόνων.

Πολύ ξεχωριστό μοντέλο, ουσιαστικά έχει δημιουργήσει μια νέα κατηγορία μικρών adventure μοτοσικλετών.
Η Royal Enfield προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια στο Himalayan

Η Royal Enfield έχει εξοπλίσει το νέο Himalayan με σύστημα πλοήγησης στροφή-προς-στροφή το οποίο Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 199 κιλά.είναι ενσωματωμένο στα όργανα της μοτοσικλέτας. Λειτουργεί σε συνεργασία με την πλατφόρμα Google Maps και το smartphone του αναβάτη και έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις έναν πλοηγό με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα καινούρια χαρακτηριστικά της μοτοσικλέτας έρχεται να προστεθεί το ABS που απενεργοποιείται στον πίσω τροχό, το σύστημα ειδοποίησης των υπόλοιπων οδηγών μέσω του συστήματος των φλας σε περίπτωση ανάγκης, βελτιωμένη ζελατίνα και σέλα για περισσότερη άνεση και αναβαθμισμένη σχάρα πίσω για ασφαλέστερη μεταφορά αποσκευών.

Πολλές επιλογές σε χρωματισμούς, με τον πιο όμορφο να είναι ο πράσινος Pine Green.

Έξι διαφορετικές επιλογές στα χρώματα για τον αγοραστή

Η νέα μοτοσικλέτα είναι διαθέσιμη σε δύο μονόχρωμους χρωματισμούς Granite Black, Gravel Grey και τέσσερις δίχρωμους χρωματισμούς Pine Green, Mirage Silver, Rock Red, Lake Blue. Η τιμή του μονόχρωμου μοντέλου είναι στα 5.390€, ενώ στο δίχρωμο μοντέλο είναι στα 5.490€. Το νέο Himalayan μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της MUVUS.

Όλα τα στοιχεία του Royal Enfield Himalayan ΕΔΩ.

Το πιρούνι εμπρός είναι τηλεσκοπικό 41mm.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καθ’ οδόν μοντέλο scrambler από τη Royal Enfield

Πιστό αντίγραφο του Royal Enfield Himalayan παρουσίασε κινεζική εταιρεία

Καινούρια χρώματα για τα Royal Enfield

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης