Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τα τελευταία χρόνια η δημιουργικότητα των διαφημιστικών εταιρειών δεν είναι στα καλύτερά της Στο έτος 893… σε κάποιο χωριό της Δανίας…καθώς τα περισσότερα σποτ που βλέπουμε στις οθόνες έχουν την ίδια αισθητική στα όρια του αδιάφορου. Στην περίπτωση των Δανών όμως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά καθώς δημιούργησαν μια απίθανη διαφήμιση που παροτρύνει τη χρήση κράνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο το οποίο έχει γίνει μέσα σε λίγες ημέρες viral και έχει σχεδόν ένα εκατομμύριο θεάσεις εμφανίζεται ο αρχηγός μιας φυλής Βίκινγκ να ετοιμάζεται για εκστρατεία εναντίον της Αγγλίας. Όταν ανεβαίνει στο άλογό του ξεχνάει να φορέσει το κράνος του και όταν ο γιος του το φέρνει εκείνος τον αγνοεί.

Τελικά, ο Sved φοράει το κράνος του και οδεύει προς τη μάχη...

Βάλτε όλους σας τους φίλους να το παρακολουθήσουν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πιστός του σύντροφος του υπενθυμίζει δεικτικά ότι πρέπει να φορέσει το κράνος του, ωστόσο εκείνος Οι δικαιολογίες του Sved θυμίζουν έντονα τις δικές μαςαρνείται φέρνοντας συνεχώς φτωχές δικαιολογίες όπως ότι το ξύνει το κεφάλι του ή του χαλάνε οι κοτσίδες. Τη λύση τελικά δίνει η γυναίκα του η οποία μπαίνει στη σκηνή και με αποφασιστικότητα του λέει να φορέσει το κράνος και εκείνος υποκύπτει και τελικά το φοράει.

Φεύγοντας, στην τελευταία σκηνή ο Sved (αρχηγός) χτυπάει το κεφάλι του σε ένα ξύλινο πέρασμα και τελικά επιβεβαιώνεται η φράση “Το κράνος είναι πάντα μια καλή ιδέα”.

Παρακολουθείστε το χιουμοριστικό, αλλά πολύ διδακτικό βίντεο των Δανών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Deus μετατρέπει το Yamaha XJR1300 στη θρυλική Eau Rouge

Ο Vinales παραδέχεται ότι έκανε λάθος που έμεινε στη Yamaha

Η Honda δοκιμάζει ήδη τις ανταλλακτικές μπαταρίες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης