Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Moto Guzzi φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια ζωής της και έχει ετοιμάσει μια σειρά από γεγονότα για τη Η κεντρική εικόνα είναι από το Moto Guzzi Club στο Τόκιο της Ιαπωνίαςσημαντική αυτή στιγμή. Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην ετήσια συγκέντρωση των φίλων της Moto Guzzi στο Mandello del Lario στο πλαίσιο του Moto Guzzi Days Festival 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή τα 100 χρόνια της Moto Guzzi ο οίκος Rizzoli δημιούργησε ένα πολύ ξεχωριστό βιβλίο στο οποίο παρουσιάζει την ιστορία της εταιρείας. Από τα πρώτα μοντέλα του 1921 στην προπολεμική περίοδο και από τους 14 Παγκόσμιους Τίτλους στην εποχή της Piaggio.

Ο DJ Ringo είναι από τους μεγάλους θαυμαστές της Moto Guzzi.

Σημαντικοί άνθρωποι από κάθε μεριά του πλανήτη μιλάνε για την Guzzi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα στο βιβλίο εμφανίζονται δέκα διάσημοι από κάθε χώρο οι οποίοι μιλάνε για το πάθος τους για την Η ελίτ φρουρά Corazzieri του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας χρησιμοποιεί Moto Guzziιταλική φίρμα. Η συγγραφέας Melissa Holbrook Pierson, ο ηθοποιός Ewan McGregor, ο αρχιτέκτονας Greg Lynn, οι δημοσιογράφοι Marco Masetti, Max Oxley και Akira Nishimura, ο μουσικός DJ Ringo, ο σχεδιαστής Tom Dixon, ο αστροναύτης Paolo Nespoli και καθηγητής του Harvard Jeffrey Schnapp είναι οι άνθρωποι που εμφανίζονται στο βιβλίο.

Το βιβλίο Moto Guzzi 100 Anni έχει 224 σελίδες και κοστίζει 80 ευρώ. Περιλαμβάνει ανέκδοτες φωτογραφίες από μοντέλα και αγώνες του παρελθόντος, ενώ την επιμέλεια έχει αναλάβει ο καθηγητής Jeffrey Schnapp.

Τα 100 χρόνια της Moto Guzzi.

 

Ο Mat Oxtley είναι διάσημος δημοσιογράφος μοτοσικλέτας και ειδικός στο MotoGP.

Το βιβλίο της Rizzoli.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μοναδικά μοντέλα Moto Guzzi στο Μουσείο της Piaggio

Τρεις νέες εκδόσεις για το Moto Guzzi V85TT

Στα 10.090€ η νέα Moto Guzzi V9 Roamer

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης