Το κουδούνι για τις πίστες θα «χτυπήσει» για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά το Σάββατο 19 Σεπτέμβριου 2020, στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο το Σχολείο θα διεξαχθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

Με πιστή εφαρμογή σε όλους τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής που ορίζει η Πολιτεία, τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά με στόχο τη βελτίωση της οδηγικής εμπιστοσύνης των μαθητών/αναβατών συμπληρώνοντας το 18ο χρόνο συνεχούς λειτουργίας του σχολείου στην Ελλάδα. Αποκλειστικός χορηγός του California Superbike School, είναι για έβδομη συνεχή χρονιά ο όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των μοτοσυκλετών Honda. Οι εκπαιδευτές του σχολείου, οδηγώντας τα Honda CBR1000R, θα επιβλέπουν, θα διορθώνουν και θα απαντούν σε κάθε απορία σας γύρω από την τέχνη της οδήγησης της μοτοσυκλέτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκδηλώσεις για το μήνα Σεπτέμβριο είναι:

  • Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. 
  • Σάββατο & Κυριακή 26-27 Σεπτεμβρίου στη όμορφη πίστα των Σερρών.

Οι εκπαιδευτές αλλά και όλο το προσωπικό του σχολείου θα σας περιμένουν για μια ημέρα γεμάτη γνώση και εκπαίδευση. Για τις προνομιακές τιμές μεταφοράς της μοτοσυκλέτας σας στην πίστα των Σερρών καθώς και για κρατήσεις πατήστε εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης