Τα video τύπου teaser, αυτά δηλαδή που δείχνουν (χωρίς να δείχνουν) τα επερχόμενα νέα μοντέλα των εταιριών, δίνουν και παίρνουν αυτές τις μέρες. Και είναι λογικό, όλοι θέλουν να κλέψουν όσο περισσότερη δημοσιότητα μπορούν λίγο πριν ανοίξουν οι πύλες της έκθεσης του Μιλάνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας είχαμε δείξει εδώ και εδώ όσες πληροφορίες είχαν διαρρεύσει σχετικά με την έλευση δύο νέων μοντέλων διπλής χρήσης της BMW, που δεν είναι άλλα από τους αντικαταστάτες των F700/800GS. Το teaser που ανέβασαν οι βαυαροί στο διαδίκτυο δεν μας λέει κάτι παραπάνω από αυτά που ξέραμε, απλά τα επιβεβαίωσαν. Θα διαθέτουν νέους κινητήρες μεγαλύτερης χωρητικότητας και ιπποδύναμης, θα διαφοροποιούνται σε βασικά συστατικά χαρακτηριστικά και θα κληθούν να αναμετρηθούν με τα επίσης επίσης αναμενόμενα KTM 790 και Tiger 800. Στις φωτο που παραθέτουμε μπορείτε να δείτε τα δύο μοντέλα στην τελική τους μορφή, ένα με συμβατικό πιρούνι και χυτές ζάντες και ένα με ανεστραμμένο και ακτινωτές. 

Θα τα μάθουμε όλα στις 7 Νοεμβρίου και ώρα 10.30 το πρωί, όταν και τα νέα F-GS θα αποκαλυφθούν στο περίπτερο της BMW. Φυσικά θα είμαστε και εμείς εκεί, οπότε αναμείνατε όλες τις λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης