Οι Max Biaggi και Loris Capirossi βρέθηκαν και πάλι δίπλα-δίπλα στους λόφους του Mugello, όπως συνέβη και κατά τη διάρκεια πολλών Grand Prix. Αυτή τη φορά πάνω σε Aprilia RSV4, στο πλαίσιο του Aprilia Racers Days 2018.

Αυτό σήμαινε ότι οι οπαδοί που πήγαν στο Mugello έμειναν ευχάριστα έκπληκτοι που μοιράζονταν το διάστημα ανάμεσα στα κράσπεδα της πίστας με δύο πρωταθλητές της ιστορίας της Aprilia. Ο Max και ο Loris δεν είπαν όχι σε τίποτα ούτε στην πίστα, ούτε στο γκαράζ όπου τους πολιορκούσαν αναβάτες ζητώντας μια φωτογραφία ή συμβουλές σχετικά με τη σωστή ρύθμιση της μοτοσυκλέτας ή τον καλύτερο τρόπο να αντιμετωπιστούν οι στροφές της πίστας της Τοσκάνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Max Biaggi: «Φανταστικό! Φυσικά, τα πράγματα που κάναμε όταν αγωνιζόμασταν δεν μπορούν να επαναληφθούν, αλλά με αυτή τη μοτοσυκλέτα πάμε πραγματικά γρήγορα και ο Loris εξακολουθεί να έχει το ύφος του, οπότε ήταν σαν να κάνεις μια βόλτα στη λωρίδα της μνήμης. Η RSV4 είναι μια μοτοσυκλέτα που κατασκευάστηκε για την πίστα. Ένιωσα σαν να ήμουν πίσω στο Superbike μου. Πας πραγματικά γρήγορα και είναι πολύ διασκεδαστικό. Μια εμπειρία που πρέπει να επαναλάβω.»

Loris Capirossi: «Έχοντας την πίστα μόνο για τον εαυτό μας και ακριβώς εδώ στο Mugello ήταν μια συναισθηματική εμπειρία. Όπως πάντα, ο Max δεν παραδίδεται ποτέ και ανοίγει πραγματικά το γκάζι. Μου άρεσε πάρα πολύ το RSV4, ειδικά στην έκδοση Factory Works. Στο Mugello, η δύναμη και η ροπή μετράνε πολύ και πραγματικά είχα πολύ διασκέδαση.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Biaggi και Capirossi έτρεξαν στην πίστα τόσο με το RSV4 RF όσο και με την έκδοση Factory Works, στημένη από την Aprilia Racing για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις. Στο τέλος της ημέρας, μαζί με τα συγχαρητήρια, υποσχέθηκαν να επιστρέψουν σύντομα στην πίστα, ακόμη και στο Aprilia Racers Days της επόμενης σεζόν.

Η εκδήλωση στο Mugello ήταν η 16η εκ των δεκαοκτώ προγραμματισμένων για τα Aprilia Racers Days 2018. Πρόκειται για ένα γεγονός που δίνει στους λάτρεις της Aprilia την πραγματικά μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν τα κορυφαία μοντέλα RSV4 RF και Tuono V4 1100 Factory στις πιο ωραίες και πιο συναρπαστικές πίστες στην Ιταλία. Η Imola, η Vallelunga, η Misano και η Mugello είναι μερικές από τις πίστες στις οποίες εκατοντάδες αναβάτες μπόρεσαν να δοκιμάσουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πολυπρωταθλήτριες των WSBK.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης